Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren
Som et komplet sæt inkl. rengøringstilbehør

lindr      

Øldispenser fra Lindr
 

Hvis du ønsker at købe en ny øldispenser, kan du vælge mellem mange kendte mærker. En producent, hvis dispenseringssystemer skal være kendt for enhver ølelsker, er Lindr.

Det tjekkiske firma tilbyder de rigtige modeller til både privat og professionel brug. Hvis du er interesseret i Lindr-udleveringssystemer, kan du bestille dem direkte fra vores online-butik.

 

Lindr - dispenseringsteknologi af høj kvalitet siden 1992

Lindr-firmaet blev grundlagt i 1992. Mlos Lindrs firma skabte sig hurtigt et navn takket være sofistikerede produkter. I mellemtiden er den lille familievirksomhed for længst blevet en internationalt aktiv producent af dispenseringssystemer.

I modsætning til mange andre virksomheder arbejder Lindr stadig udelukkende med investorer fra Tjekkiet, så der stadig er en vis henvisning til virksomhedens oprindelige oprindelse.

 

Hvad gør Lindr-doseringssystemer så specielle

Øldispenseren fra Lindr kan overbevise både visuelt og med hensyn til kvalitet. Enhver, der beslutter et dispenseringssystem fra producenten, har normalt valget mellem modeller med et klassisk træudseende og enheder lavet af forkromet rustfrit stål.

Det rigtige Lindr-hanesystem er et visuelt højdepunkt for hver tæller, hvor øltapning simpelthen er en fornøjelse.

Hvad der gælder for design af øldispenseringssystemer, gælder naturligvis også teknologien og kvaliteten hos Lindr. Hvis du ejer en enhed fra virksomhedens sortiment, kan du se frem til en kraftfuld dispenser med lang levetid.

 

Forskellige kølesystemer fra Lindr

Lindr producerer dispenseringssystemer, der bruger forskellige kølesystemer. Når du vælger en Lindr-øldispenser, kan du derfor vælge den type køling, du personligt foretrækker.

Ud over enheder med vand- og kontaktkøling inkluderer producentens sortiment også modeller med elektrisk køling. Du kan derfor være sikker på at du finder det, du leder efter på Lindr-dispenseringssystemer uanset dine præferencer og krav.

 

Lindr dispenseringssystemer til professionelle

Lindr tilbyder en bred vifte af højtydende doseringssystemer til cateringbranchen. Nogle af enhederne trækker op til 180 liter i timen.  

Det skal være mere end tilstrækkeligt selv i spidsbelastningstid og muliggøre en hurtig og ukompliceret servering af perfekt kølet fadøl.  

Takket være deres velgennemtænkte konstruktion er Lindr-doseringssystemerne også lette at vedligeholde og rengøre, så ølens kvalitet og smag ikke forringes af aflejringer i øllinjerne.

 

& nbsp;

Lindr dispenseringssystemer til privat brug

Brug af Lindr-hanesystemer er ikke udelukkende forbeholdt restauratører. Fordi serien også indeholder nogle fremragende enheder til privat brug.  

Disse er så normalt lidt lettere og mere kompakte. Derudover har de selvfølgelig ikke den samme kapacitet som de professionelle doseringssystemer.  

Ikke desto mindre kan private også stole på deres Lindr-øldispenseringssystem, en langvarig model af høj kvalitet, der ved, hvordan man imponerer med sin sofistikerede teknologi.

 

Lindr doseringssystemer med membranpumpe

Dispensering med CO2 er stadig den mest udbredte. Ikke desto mindre prøver flere og flere mennesker på kegler uden kuldioxid. Også i dette tilfælde har Lindr naturligvis de rigtige enheder, der tilbydes.

Fordi virksomhedens sortiment også inkluderer en række øludleveringssystemer af høj kvalitet med membranpumper. Med disse kan du tappe frisk øl helt uden CO2.

Da nogle modeller med membranpumper kan imponere med en høj doseringskapacitet på op til 50 liter i timen, er disse dispenseringssystemer fra Lindr også velegnede til professionel brug. For selv med et lidt højere antal gæster, burde lange ventetider ved tælleren ikke være et problem.

 

Køb Lindr-øldispenseringssystemer i vores onlinebutik

Er du interesseret i Lindr-øldispenseringssystemerne?

Så er du kommet til det rette sted. Fordi i vores onlinebutik finder du et stort udvalg af modeller fra producenten fra Tjekkiet.

Bestil din Lindr-dispenser let online og drage fordel af vores lave priser og hurtig og pålidelig levering til den valgte adresse.