Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren
Som et komplet sæt inkl. rengøringstilbehør

Lindr Kontakt 40

Lindr Kontakt 40-doseringssystemet er en moderne gennemstrømningskøler af høj kvalitet til den kommercielle sektor, hvor en jævn servering ikke er noget problem. Modellen imponerer især med sit fremragende forhold mellem pris og ydelse, som helt sikkert vil overbevise dig hele vejen igennem.

 

Dispenseringssystem af høj kvalitet til kræsne ølelskere

Med Lindr Kontakt 40 dispenseringssystem vælger du en tørkøler af høj kvalitet, der kan dispensere op til 50 liter øl i timen på trods af dens kompakte dimensioner.

Enheden er ideel til kræsne restauratører, der ønsker at underholde deres gæster med perfekt kølet fadøl, og som sætter pris på et brugervenligt tryk.

Lindr Kontakt 40 er blandt andet karakteriseret ved sin moderne køleteknologi. Dette sikrer, at energiforbruget er lavt, og at du kan begynde at servere øl efter fem til otte minutter.

Med Lindr Kontakt 40 tap-systemet er du godt rustet til at glæde dine gæster med en perfekt øl uden lange ventetider og til at være i stand til at klare et lidt højere antal gæster uden problemer.

 

Hvorfor Lindr Kontakt 40 er et godt valg

En frisk fadøl får hjertet til enhver ølelsker til at slå hurtigere. Med det højtydende hanesystem fra Lindr kan du stole på en enhed af høj kvalitet, der ved, hvordan man imponerer med sin robuste konstruktion lavet af rustfrit rustfrit stål.

Overholdelse af de højeste hygiejnestandarder er garanteret, ligesom den længst mulige levetid, så du kan være sikker på, at investeringen i din nye Lindr-dispenser er umagen værd, og at du kan stole på flowkølerens pålidelighed i lang tid tid

På samme tid vælger du med Lindr Kontakt 40 dispenser en visuelt tiltalende model, der helt sikkert vil skære en god figur på din tæller.

 

Et overblik over de største fordele ved Lindr Kontakt 40:

  • Kompakt flowkøler med et fremragende forhold mellem pris og ydelse
  • Lavt energiforbrug takket være moderne køleteknologi
  • Holdbar og robust lavet af rustfrit stål
  • Ukompliceret opstart
  • Klar til brug efter kun fem til otte minutter
  • Op til 50 liter perfekt kølet øl i timen
  • Et fremragende valg til kræsne restauratører


Køb Lindr Kontakt 40 dispenser

Køb kontakt 40-dispenseren fra Lindr bekvemt i vores online-butik og se frem til en perfekt ølglæde, der ikke lader dine gæster ønske sig.

Selvfølgelig finder du også passende tilbehør, såsom ølslanger, til at forbinde dit nye Lindr Kontakt 40-doseringssystem og for at kunne begynde at servere snart.