Antal haner eller øltyper

Servering af varme drikke

I løbet af vinteren og julen dråber behovet for cocktails og kølige øl, men gourmeter kan også opleve kulinariske lækkerier i løbet af denne tid. Den belgiske glühbier er endnu ikke udbredt, men et endnu varmere insidertips: baseret på en sød og sur øl følger en modningsproces med friske kirsebær i flere måneder, hvilket skaber en aromatisk varm drink, der får flere og flere fans som et sundt alternativ til gløgg. Til servering af varme drikke, der indeholder alkohol, såsom gløgg, gløgg, punch eller grog, har du brug for en enhed, der er specielt designet til dette formål. Hos ich-zapfe.de tilbyder vi dig gløggedispenseringssystemer, kurvudleveringshoveder, stigningsrør, drikkevareslanger og andet praktisk tilbehør til dine varme drikkevarer.

Gløggeapparater til kommerciel brug

Oplev vores professionelle udleveringssystemer for gløgg med elektriske pumper og en dispenseringskapacitet på 100 l / t, som er tilgængelige for dig på 2 linjer med to forvarmede vandhaner eller på 3 linjer med tre vandhaner. De har en trinløs temperaturregulering fra 35 ° C til 85 ° C og er velegnet til alle typer alkoholiske varme drikke. Takket være den ukomplicerede opsætning er de straks klar til brug og kan endda bruges til servering af varmt øl efter passende ændringer. Den fastgørbare drypbakke er 520 mm dyb, de matchende sugeslanger findes også i vores online shop. Vores "hot keg" er en speciel varm drik-enhed i en legende tøndeform, som også betjenes med en elektrisk pumpe og har to forvarmede vandhaner. Ud over det samme udstyr af høj kvalitet som vores gløggeapparater imponerer den "varme tønde" med sit hyggelige, vinterlige look.

Vigtigt tilbehør til din varm drikkevare

I vores tilbehørssæt til gløggeapparater finder du stigerør og varm drikkevareslanger til både 2-rørs og 3-rørs dispenseringssystemer med en elektrisk tilførselspumpe. Vi tilbyder også et 2-line tilbehørssæt til varm drikkevarenheder med en gasdrevet fødepumpe. Denne pakke inkluderer også CO2-slangen (kuldioxidslange) og en trykreduktion. Vi tilbyder også drikkevareslanger og stigerør som individuelle dele. Stigerøret er fastgjort til drikkevareslangen, som understøtter pumpen i at pumpe drikken fra beholderen ind i dispenseren. Kurvhane, der er skruet fast på tønden og har en speciel belægning, er ideel til servering af varmt øl.

Perfekte varme drikke takket være gløggedispenseren

I den kolde sæson mister drikkevarer som øl betydning ved begivenheder. I stedet glæder de besøgende i stigende grad på velsmagende varme drikke, såsom gløgg, gløgg eller punch.Det er især nemt at gøre Servering af varme drikke med en professionel gløggedispenser. For med de kraftfulde enheder kan gløgg tappes på rekordtid, og man kan undgå lange ventetider for kunderne.

Sådan fungerer en gløggeapparat

Uden en gløggedispenser skal du varme den varme drikke i en kedel, holde den ved temperatur og fjerne den fra baren til servering. Dette er besværligt, tidskrævende og bruger også unødvendigt elektricitet. Med en gløggeapparat kan du på den anden side fjerne dine varme drikke direkte fra beholderen og opvarme dem umiddelbart før servering. Til dette formål er gløggedispensatoren normalt udstyret med en vandvarmer, hvis temperatur kan justeres fleksibelt.

Fordele ved en gløggedispenser

Brug af en gløggedispenser giver dig en række fordele. Du drager fordel af deres brug af en særlig hurtig driftsberedskab. Fordi det ikke er nødvendigt at servere hele mængden af gløgg i en kedel til servering. I stedet opvarmes kun en del i gløggedispenser. Dette er meget hurtigere og sikrer, at du kan begynde at servere på få minutter. Derudover har du gløgg behøver ikke opvarmes permanent. På denne måde undgår du fordampning af alkohol og karamelliseringen af det sukker, det indeholder. Derudover er der ingen skadelige stoffer, der kan danne med stigende opvarmningstid.

Fleksibel temperaturregulering for perfekt glæde med gløgg

En professionel gløggedispenser giver dig mulighed for fleksibelt at justere temperaturen på de serverede drikkevarer. Afhængig af modellen kan du normalt indstille regulatoren til op til 85 grader og dermed altid servere dine kunder perfekt tempererede drinks.

Udleveringssystemer for gløgg kan bruges fleksibelt

På trods af navnet som en gløggedispenser er enhederne egnede til en række forskellige forskellige drikkevarer. Afhængig af modellen kan du også bruge dit tryk f.eks. Til

brug tilberedning af børns punch, varm øl, varm kakao, grog og adskillige andre varme delikatesser. En gløggedispenser giver dig dermed maksimal fleksibilitet og giver dig mulighed for at optimere dit tilbud at tilpasse sig dine kunders ønsker.

Professionelle gløggedispenseringssystemer til ethvert behov

I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige udleveringssystemer til gløgg til professionel brug, så også du helt sikkert vil finde den passende model.

Kraftig gløggedispenser til store mængder

Hvis du vil servere så mange varme drikke som muligt på kort tid, er du på det rigtige sted med en af vores højtydende øjeblikkelige vandvarmere. Enhederne tilbyder en dispenseringskapacitet på op til 100 liter i timen og er i stand til at varme op drikkevarer med 75 grader. Med en sådan gløggedispenser er du godt udstyret, selv på spidsbelastning og kan servere dine kunder varme drikke uden at vente.

Professionelle gløggedispenseringssystemer til mindre mængder

For en lavere efterspørgsel efter varme drikke, kan du også finde professionelle gløggedispenseringssystemer med en lavere doseringsevne. Med en sådan enhed kan du varme op til 35 liter i timen med 75 grader og hælde ud. Smagen og temperaturen på gløggene overlader heller intet at ønske med disse glødevinsudleveringssystemer.

Gløggedispenseringssystemer med luftkompressorer og elektriske pumper

I vores butik kan du vælge mellem gløggedoseringssystemer med luftkompressor og elektrisk pumpe. Begge varianter giver dig mulighed for at dispensere gløgg og andre varme drikke uden stress.

Udleveringssystemer for gløgg med en, to eller tre linjer

Afhængig af dine behov kan du vælge en gløggedispenser med en, to eller tre linjer. Så du kan vælge, hvor mange vandhaner dit tappesystem skal være udstyret med, og du kan vælge den model, der bedst passer til dine behov.

Tilslut en gløggedispenser korrekt

Tilslutningen og betjeningen af en gløggedispenser er normalt let, og kræver ingen stor teknisk ekspertise. Så længe du følger den medfølgende betjeningsvejledning, kan du næppe gå galt og normalt begynde at banke efter et par minutter. Det er dog vigtigt at være opmærksom på typen af containere er den passende model egnet. Fordi der er enheder til dispensering fra trykresistente containere såvel som gløggedispenseringssystemer til servering fra ikke-trykresistente containere, såsom dåser.

Køb professionelle udleveringssystemer for gløgg

Uanset om det er julemarked, ugentlig marked eller cateringvirksomhed - med en gløggedispenser har du ret om vinteren. Ved at bruge dem gør du dit arbejde lettere, og du kan samtidig forsyne dine kunder med lækre varme drikke uden at vente. Hvis du vil drage fordel af fordelene ved en sådan enhed og vil købe en gløggedispenser, er du ved os lige ret. Fordi i vores butik finder du et stort udvalg af forskellige modeller, så du kan bestille nøjagtigt den enhed, der passer til dine behov. Bestil den gløggedispenser, du vælger i dag og bedst stole på pålidelig og hurtig levering.