Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren

I gastronomi, men i stigende grad også i den private sektor, tappes øl ikke længere med et simpelt tryk. Stregsøjler er et ægte blikfang i baren i hver pub, klubrum og derhjemme. En doseringssøjle i forskellige højder efter eget valg er knyttet til tælleren, som normalt inkluderer en drypbakke. Dispenseren er forbundet til dispenseren med en slange.

Dispenserkolonne efter eget valg

Vi har doseringssøjler til private hobbykældre eller restauranter i forskellige størrelser. Alle modeller er visuelt meget tiltalende og giver baren et chik malingsbelægning. Elegante modeller lavet af krom eller rustfrit stål, mat eller poleret fås med en eller to linjer. Nogle af dispensersøjlerne kan skrues direkte på tappeklappen.

Dispenseringskolonner er tilgængelige i en bred vifte af versioner, hvor en- og tosidet version dominerer. I cateringhandelen spiller udseendet en særlig rolle i udlevering af søjler, fordi det skal passe til disken og afspejle spisestuen. Udleveringssøjler danner ofte midten af ​​tælleren, bag hvilken værten betjener sine gæster. Modeller i høj kvalitet lavet af rustfrit stål eller krom passer næsten til ethvert interiør.

Hvis du vil være mobil, er picnic-pumper det alternative til på farten. Med de enkle picnicpumper med stempelhaner kan du begynde at tappe uden en CO2-flaske. Så du kan også nyde lækker, frisk øl ved grillen eller på strandturen.

Teknologi til dispensering af kolonner

Ud over udseendet skal du også være opmærksom på teknologien og udførelsen af ​​høj kvalitet. Kranen, hvorfra ølen strømmer, er forbundet til dispenseren. Vær altid opmærksom på en grundig rengøring af dispenseren og hanen. Der skal også sikres tilstrækkelig afkøling, så ølen ikke kommer ud af hanen for varmt. Ulempen med varmt øl er, at det skaber meget skum.

Vores dispenserkolonner er af høj kvalitet og teknisk opdaterede, så dispenserkolonner er ikke kun et ægte blikfang. Optik og teknologi får ølen til at smage meget bedre. Især i det gastronomiske område er baren en figurhoved i spisestuen, som du ikke bør gemme på.