Isspand

Uanset om det er cocktails, long drinks eller sodavand – mange drinks smager kun rigtig godt, når de er iskolde. Isspand og knust is bør derfor ikke mangle ved private festligheder eller ved servering af drinks på restauranter.

For at holde isen inden for rækkevidde, anbefales det at bruge en passende isspand. Leder du efter en ny iskøler, så finder du den i vores butik. Den bedste måde at købe din nye isbeholder på er online og få din ordre leveret bekvemt.

Isspand - de vigtigste ting på et øjeblik

 • Med den rigtige isspand har du altid isspand til at afkøle dine drinks inden for rækkevidde.
 • Isspand fås i forskellige størrelser og designs, hvilket gør det nemt at finde en passende model.
 • Isspand med låg og god isolering sikrer, at dine isspand holder formen så længe som muligt.
 • Med isspand til fryseafdelingen har du mulighed for selv at lave små mængder isspand på en ukompliceret måde.
 • I vores butik finder du et udvalg af isspand af høj kvalitet, som du nemt kan købe online og få leveret.
 • Derfor bør du købe en isspand

  Hvis du vil nyde kolde drinks alene eller sammen med venner, er isspand ofte uundværlige, især i årets varme måneder. Uanset om det er juice, vand og limonade eller alkoholholdige drikkevarer såsom cocktails - med et par isspand kan du pålideligt sikre den perfekte drikketemperatur om sommeren.

  For at dine isspand ikke smelter umiddelbart efter du har taget dem ud af fryseren, er det fornuftigt at opbevare dem i en isspand. I sådan en isbeholder er isen beskyttet mod varmen, så den i ro og mag kan bruges op, også ved udendørs festligheder.

  Så, som du kan se, er det bestemt et godt valg at købe en isspand. Både ved private fester og ved servering af kolde drikke i cateringbranchen kan en passende isspand være en væsentlig lettelse. Hvis du ikke allerede har en isspand, bør du bestemt overveje at ændre den hurtigst muligt. Et udvalg af højkvalitetsmodeller kan findes i vores butik, hvis det ønskes.

  Hvilke typer isspande er tilgængelige?

  Når du køber en isspand, kan du vælge mellem et bredt udvalg. Du kan vælge mellem modeller i forskellige størrelser, forskellige former og forskellige materialer. Derudover adskiller de tilgængelige isbeholdere sig blandt andet med hensyn til deres udstyr.

  Isspand med låg

  Isspand med låg er særligt populære og praktiske. De gør det muligt at opbevare isspand godt beskyttet, så de afhængigt af modellen nogle gange giver tilstrækkelig afkøling i et par timer. Dette gælder især, hvis isspand har låg, god isolering eller endda en udtagelig køleindsats.

  Isspand med god isolering

  Hvis du primært ønsker at holde prisen så lav som muligt, kan du købe en simpel plastik-isbeholder. På den anden side, hvis du vil have din is til at holde længst muligt, skal du ikke gå efter den billigste isspand, du kan finde.

  Vælg i stedet for en dobbeltvægget isspand af høj kvalitet lavet af rustfrit stål. Alternativt kan du også købe en isspand, der kommer med plast- eller glasindsats. Sådanne modeller tilbyder markant bedre isolering end enkeltvæggede isspande. I kombination med låg sikrer dette, at dine isspand ikke begynder at smelte så hurtigt, efter du har taget dem ud af fryseren og lagt dem i isspanden.

  Hvis du vil gå et skridt videre, kan du endda købe en isspand, der har et aftageligt køleelement, hvis det kræves. På den måde holder dine isspand formen også timer efter at de er taget ud af fryseren, så intet står i vejen for et afslappet samvær med iskolde drinks.

  Isspand lavet af forskellige materialer

  Når du leder efter en isspand, vil du hurtigt opdage, at du ikke kun kan vælge mellem forskellige størrelser, men også mellem forskellige materialer. Udover klassiske isspande af plast, kan du også vælge en isspand af glas eller rustfrit stål. Selvfølgelig ser begge dele normalt meget mere elegante ud end en simpel plastikmodel.

  Dybest set afgør selvfølgelig din personlige smag, hvilken variant du foretrækker.

  Holdbare isspande i rustfrit stål

  En isbeholder lavet af rustfrit stål er ikke kun kendetegnet ved et attraktivt design, men også ved sin robusthed. Du kan derfor regne med, at den holder længere i forhold til en plastikmodel. Det gælder i hvert fald, hvis isspanden faktisk udelukkende er lavet af rustfrit stål og ikke er udstyret med en plastindsats.

  Hvad er vigtigt med plastisspande?

  I princippet kan en isspand af plast også overbevise med kvalitet og god stabilitet. Men når du køber, skal du sørge for, at den model du vælger, er BPA-fri. BPA (bisphenol A) er et blødgøringsmiddel, der findes i mange plastprodukter og er mistænkt for at fremme forskellige sundhedsproblemer.

  Dette er naturligvis særligt problematisk for produkter, der kommer i direkte kontakt med fødevarer, såsom isbeholdere. Vi anbefaler derfor, at du foretrækker BPA-fri iskølere, når det er muligt. I denne sammenhæng skal du huske på, at isspande, der faktisk er lavet af rustfrit stål med en plastindsats, også bør være BPA-fri.

  Hvor stor skal en isspand være?

  Det er selvfølgelig ikke muligt generelt at sige, hvilken størrelse der er den rigtige. For det kommer helt an på, hvad du vil købe en isspand til, og hvor meget is du normalt skal bruge.

  Almindelige isspande har normalt en kapacitet på 0,75 til 2 liter. Hvis det ikke er nok for dig, kan du nemt finde isspand med en volumen på tre eller endda fire liter. Det burde derfor ikke være svært for dig at finde en model, hvis størrelse lige passer til dit formål.

  Yderligere funktioner i isbakken

  I mange tilfælde indeholder en isspand af høj kvalitet ikke kun et låg. Derudover har isspande ofte håndtag, der gør dem nemmere at bære. Der er også en model med medfølgende istang. Hermed kan isspand nemt tages ud af isspanden og fyldes i glassene.

  Nogle isspande er også udstyret med en si-indsats. Dette har til opgave at lade smeltevandet løbe væk.

  Isspand til fryseren

  Udover isspand, som er beregnet til at køle færdige isspand, findes der også isspand, som du selv kan lave isspand med. Formene er normalt lavet af plastik eller silikone. De fyldes med postevand og lægges i fryseren.

  Efter et par timer vil vandet være frosset, og du kan tage dine friske isspand lige ud af isspand for at afkøle dine drinks med dem. isspand fås både med og uden låg. For at lette brugen anbefaler vi at købe en model med låg. Dette sikrer, at du ikke spilder vandet på vej fra vasken til fryseafdelingen.

  Udover konventionelle forme, der kan bruges til at lave klassiske isspand, findes der også isspand, som du kan bruge til at give isen til dine drinks usædvanlige former. Fra kugler til hjerter og blomster til kranier, der er praktisk talt alt her. Hvis konventionelle isspand er for kedelige for dig, har du mulighed for at give isen til dine drinks et helt særligt look og dermed gøre dine drinks til et rigtigt blikfang.

  Giv dine isspand noget bestemt

  Hvis du keder dig med vanisterninger, er der flere måder at ændre det på. Brug for eksempel dine isspand til at fryse frugtjuice eller tilføj frugt som hindbær eller et stykke citron til dine isspand, før du fryser. Dette ser ikke kun godt ud, men giver også dine drinks den ekstra smag. Så du er velkommen til at være kreativ og prøve, hvad du kan lide i denne henseende.

  Hvor kommer isen til isspand fra?

  Du kan enten købe isen til din iskøler eller lave den selv med den passende isspand. Det sidste er især værd, hvis du jævnligt har brug for større mængder isspand eller knust is. Ønsker du kun at køle din egen drink med en eller to isspand fra tid til anden, er de netop nævnte isspand tilstrækkelige til at sikre tilstrækkelige forsyninger.

  Hvordan finder jeg den rigtige isspand?

  Som du kan se, er der en række ting, du skal overveje, når du køber din nye isspand. Når alt kommer til alt, vil du være sikker på, at isspanden efter dit valg opfylder dine krav bedst muligt og giver dig mange års hverdagsglæde.

  Følgende punkter er særligt vigtige ved køb af isbeholderen:

 • En god byggekvalitet for en lang levetid
 • Størrelsen på isspanden
 • Materialet isspanden er lavet af
 • Den bedst mulige isolering
 • Yderligere udstyr såsom låg og istang
 • I sidste ende skal du selvfølgelig selv bestemme, hvor vigtige de nævnte punkter er for dig. Ikke desto mindre er det værd at overveje dem, når du træffer en købsbeslutning og ikke kun være opmærksom på prisen på isbeholderen.

  Køb billige isspand online

  Ønsker du at købe en ny isspand, er du kommet til det rigtige sted. I vores butik finder du et udvalg af højkvalitetsmodeller at vælge imellem.

  Bestil din isspand bekvemt online og få dit køb leveret til dig hurtigt og pålideligt. Med den rigtige iskøler har du altid isspand eller knust is ved hånden til dine drinks.