Drypbakker

Når man tapper fadøl går der indimellem noget galt, eller hanen fortsætter med at dryppe, efter at glasset er fjernet. Drypbakker sørger for, at væsken løber øjeblikkeligt ned i afløbet, så hele bordet ikke bliver vådt. Så drypbakker er meget nyttige, for at sikre optimal renhed.

Drypbakker efter behov

Vi har drypbakker i rustfrit stål i forskellige størrelser. Nogle modeller kan ganske enkelt sættes på bordpladen, eller indsættes direkte i bordpladen. Der er også todelte drypbakker i forskellige størrelser. Hvilken af ​​varianterne der passer til dig, afhænger af dit fadølsanlæg og dine lokaler. Gennemse vores sortiment, og vælg efter dine behov!

Drypbakker er meget nyttige i private omgivelser, men næsten et must indenfor restaurationsbranchen. Især inden for catering er det altid nødvendigt at der er meget rent, så ubehagelig tilsmudsning ikke behøver at rengøres bagefter. For at arbejde mere effektivt og spare tid, er drypbakker altid et godt valg. Rester af vand og drikkevarer løber direkte i udløbet og behøver ikke at tørres væk, før tapningen kan fortsætte.

I mange fadølsanlæg - især de mindre modeller, som også er meget velegnede til privat brug - er drypbakker allerede inkluderet. Du kan også bestille drypbakker separat hos os. Måske skal drypbakken også udskiftes med tiden; så finder du den bedste erstatning hos os.

Glasbrusere

Glasbrusere er praktiske til at fugte ølglassene, før der tappes. Øllet tappes lettere i let fugtede glas. Der er separate drypbakker til glasbrusere, der passer i størrelse og format.

Du kan selv prøve dig frem for at finde ud af, hvilken størrelse og hvilken form der passer dig. Drypbakker og glasbrusere er meget praktisk tilbehør til øltapning, og til at undgå unødvendig rengøring