ich-zapfe

Drypbakke, spildbakke - med runde huller, 405 x 204 x 28 mm


Varenummer NEW-99507

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 206.54
DKK 162.26 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Drypbakke, spildbakke - med runde huller, 405 x 204 x 28 mm

Ønsker du en revolutionerende løsning til at opsamle uønskede væsker i dit arbejdsområde? Så er vores drypbakke, lavet af førsteklasses 304 rustfrit stål, den perfekte løsning for dig. Med dens alsidige mål på L405*W204*H28mm passer denne bakke perfekt til ethvert køkken, bar eller restaurantmiljø.

Umatchede funktioner til at forvandle din spiseplads:

  • Optimal størrelse og vægt: Med en vægt på 1283g og dimensioner på L405*W204*H28mm, er denne bakke nem at bære og skaber den perfekte balance mellem rigelig plads og bærbarhed.
  • 304 Rustfrit stål Excellence: Vores opsamlingsbakke er lavet af førsteklasses 304 rustfrit stål og er ikke kun en visuel fornøjelse, men også en holdbar og rustbestandig løsning til dine dræningsbehov.
  • Poleret elegance: Den polerede overfladefinish forbedrer ikke kun æstetisk appel, men sikrer også nem rengøring, hvilket letter vedligeholdelsen.
  • Effektive runde huller: Strategisk placerede runde huller sikrer hurtig og effektiv dræning, der passer til service, glas og alle væskerelaterede behov.
  • Multifunktionel: Vores drypbakke kan bruges som opsamlingsbakke eller til at organisere redskaber og er derfor en alsidig og uundværlig løsning for enhver arbejdsplads.
  • Hygiejnisk miljø: Vores drypbakke sikrer et rent og friskt arbejdsområde, hvilket fremmer et sundt miljø fri fra låste og ubehagelige lugte.
  • Nem at rengøre: Vores bakke er bygget til at modstå tidens prøve og kombinerer holdbarhed med nem rengøring og tilbyder en problemfri løsning til dine daglige dræningsbehov.

Sig farvel til frustrationen ved at håndtere uønskede væsker og lugte med vores omhyggeligt udformede drypbakke. Den perfekte fusion af form og funktion, vil denne bakke komplementere æstetikken på din arbejdsplads og imødekomme dine behov for afstrømning på en problemfri måde. Investér i vores drypbakke i dag og oplev de transformative fordele ved et ryddeligt arbejdsområde og organiseret.

Vare-ID 99924819
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1300 g
Nettovaegt 1283 g
Dimensioner 405×204×28mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.