Vask i rustfri stål af høj kvalitet til cateringindustrien

Hygiejne er meget vigtig i gastronomi. Det er derfor ikke tilstrækkeligt at tilslutte en passende dispenser og til at tørre tælleren med en fugtig klud fra tid til anden. En håndvask er en del af det basale udstyr. For at imødekomme de høje krav i cateringindustrien anbefales det at en robust gastrovask lavet af rustfrit stål sæt. Fordi dette er særlig ufølsomt og let / let at rengøre. I vores butik finder du et udvalg af højkvalitets rustfrit stålvaske i forskellige størrelser samt matchende tilbehør som dræningsventiler eller Dækplader.

Gastro-dræn skal udholde meget

Sammenlignet med vasken i dit private køkken udsættes en vask i cateringbranchen normalt for for betydeligt højere belastninger. Det er derfor vigtigt, at en gastro-synke er så robust som muligt. Ellers holder vasken ikke længe og skal udskiftes efter en kort tid. For at undgå dette er køkkenvaske lavet af rustfrit stål i høj kvalitet. Dette giver gastro- Sænk den nødvendige stabilitet, så der normalt ikke er nogen hindring for pålidelig brug over mange år. Hvis du planlægger at købe en vask til din restaurant eller bar, bør du derfor derfor skal du bruge en passende model. Med den gastro dræn i rustfrit stål, som vi tilbyder i vores online shop, vil du helt sikkert træffe et godt valg.

Vask i rustfrit stål for perfekt hygiejne

Hvis du arbejder inden for catering, ved du med sikkerhed, hvor vigtig perfekt hygiejne er. Uanset om det er tæller, dispenser eller opvask og glas - du skal altid sørge for, at alt er rent, så ingen bakterier eller andre mikroorganismer kan sprede sig. Ellers vil de før eller senere forblive Gæster ude, og der er også berettigede problemer med sundhedsafdelingen. En eller flere rustfri stålvaske er derfor en del af det basale udstyr i enhver cateringvirksomhed. Fordi dette giver dig mulighed for at vaske mad såvel som Rengøring af briller . Samtidig sikrer produktionen af robust rustfrit stål også, at selve gastro-køkkenvasken er meget let at rengøre og vedligeholde. At du og dine medarbejdere ikke kan bruge køkkenvasken til at vaske hænderne og Du skal tilvejebringe en separat vask til dette formål, sandsynligvis siger sig selv og bør derfor kun nævnes her for fuldstændighedens skyld.

Gastro køkkenvask til optimale arbejdsprocesser

I dagligdagen i cateringhandelen kan det undertiden være ret stressende. Hvis kundevolumen igen er særlig høj, er det desto vigtigere, at alle arbejdsprocesser passer perfekt. Dette påvirker ikke kun kundeservicen, men også påstås ikke-væsentlig Aktiviteter såsom hygiejneforanstaltninger. Med det rigtige gastrovask i rustfrit stål, kan du sikre dig, at alt fungerer problemfrit.

Gastro-synke er også et godt valg til privat brug

Selvfølgelig er de mulige anvendelser af en vask til gastronomi ikke begrænset til professionel brug. Derudover er en letplejet gastrovask lavet af robust rustfrit stål også et fremragende valg til privat brug. Hvis du f.eks. Vil oprette en festkælder, har du selvfølgelig brug for den under andre også et skylleanlæg. Med en professionel håndvask vælger du en særlig høj kvalitet til dette formål. Fordi en gastrovask lavet af rustfrit stål er stabil, holdbar og let at pleje, så den kan bruges i din festkælder til en vil levere pålidelige tjenester i lang tid. Samtidig er det muligt at håndtere købsomkostningerne for en sådan vask. Så du behøver ikke at overstrække dit budget, og på trods af en robust synke for fagfolk, har du stadig nok penge til at købe en ølautomat, f.eks.

Køb køkkenvaske i rustfrit stål online

Hvis du leder efter en robust gastrovask lavet af rustfrit stål , er du kommet til det rigtige sted. Den bedste ting at gøre er at bestille vasken efter eget valg direkte online fra os i butikken og
drage fordel af de lave priser og pålidelig behandling af dit køb og korte leveringstider.

For at være i stand til at bruge din nye vask så hurtigt som muligt, anbefaler vi, at du også bestiller det passende tilbehør, såsom en drænventil. Selvfølgelig finder du også dette i vores butik.