Køb flaskehældere i høj kvalitet online

Flaskehælde er et uundværligt værktøj, som ingen bar skal være uden. De praktiske knapskiver med praktiske snaps er tilgængelige i forskellige versioner til næsten alle flaskeformater og muliggør en jævn servering af spiritus i den ønskede mængde.

Sådan fungerer en flaskehælder

En flasketud er en lille vedhæftning, der placeres på den åbnede flaske. Gennem åbningen af portioneren kan drikken flyde ud af flasken med en justeret hastighed. Flowhastigheden for almindelige flaskehældere er ofte en centiliter pr. sekund. Det er dog ikke mindst påvirket af den respektive væske, og kan derfor variere. Bortset fra udstrømningsrøret har en snaps hælder normalt også et lufthul. Dette forhindrer det at negativt pres oprettes ved servering. Dette hjælper med at tage den rigtige mængde og for at undgå uønsket dryp, for eksempel ved at lukke den med en finger efter at have fyldt et glas. Flaskehælderen skal være inkluderet, når du hælder med en finger så den ikke ved et uheld kan glide ud af flasken.

Portionere er især praktiske

Ud over konventionelle flaskehældere er der også såkaldte portioner . Disse arbejder efter et lignende princip. De er dog også udstyret med en lille kugle. Bolden sikrer, at kun en vis mængde kan strømme ud af hver dispenser og derefter lukker åbningen, indtil flasken er rejst igen.

Flaskehælder i forskellige design

Flaskehældere fås til alle slags flasker i adskillige forskellige former og materialer. Proppen, der lukker flasken, er lavet af plast, silikone eller kork. Flaskehældere med en prop, der er lavet af kork, ser naturligvis særlig tiltalende ud. Men med tiden fjerner de aromaerne af drikken og skal derfor regelmæssigt udveksles. Plast og silikone er normalt mere holdbare i denne henseende. Resten af flaskehælderen er normalt lavet af plast eller rustfrit stål. Derudover er messingmodeller også tilgængelige, men er ikke egnede til sure væsker.

Flaskehældere til ethvert behov i vores butik

Uanset om knipser hælde, portioner eller hælde til krydderesauser - i vores butik finder du flaskehældere til ethvert behov. Bestil den valgte model nemt og drage fordel af korte leveringstider, lave priser og høj produktkvalitet.