Antal haner eller øltyper

Cold Brew - koldt hanekaffe

Koldbryggekaffe har været meget populær blandt elskere af denne drink i lang tid. Ved hjælp af en passende tud kan du tilberede usædvanligt velsmagende kold kaffe.

I vores onlinebutik finder du øldispensere samt Cold Brew-kaffedispensere, der er udstyret med alle de nødvendige elementer til perfekt kaffeoplevelse.

Koldbrygget kaffe fra nitrogenhanen

Kvælstof anvendes i koldbryggesystemer i stedet for CO2. Dette er en af ​​grundene til, at kold kaffe har et usædvanligt cremet skum. Derudover giver nitrogenforøgelse Cold Brew en karakteristisk sød smag uden behov for at tilsætte sukker eller mælk. Denne lækre kaffespecialitet er derfor også perfekt tilpasset bodybuilders behov.

Cold Brew-kaffedispensere er på mode

Med koldt brygkran kan du tilbyde dine gæster en meget speciel kaffegydelse. Fordi koldbrygget kaffe med nitrogen, oprindeligt fra USA, nu også er meget populær i Europa og glæder sig over flere og flere kaffeelskere med sin usædvanlige smag.

Køb en koldbryggekaffehælder

Hvis du ønsker at servere dine gæster med cremet espressokaffe i fremtiden, er du kommet til det rette sted. Fordi i vores onlinebutik finder du den rigtige pourer, du har brug for til servering af Cold Brew Coffee.

Som med alle vores produkter kan du selvfølgelig være sikker på, at kvaliteten af ​​de enkelte komponenter i vores Cold Brew-dyser ikke lader noget tilbage at ønske, og at intet står i vejen for en lang levetid.

Køb din Cold Brew kaffedispenser bekvemt online, så leverer vi din ordre hurtigt og pålideligt til den adresse, du vælger. Ved køb af et praktisk, komplet sæt kan du også stole på, at tilslutning og idriftsættelse vil være problemfri, og du vil kunne servere din første kolde kaffe fra den nye maskine på kort tid.