Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren

All-round ølglæde med adskillige tilbehør. Vi bærer reservedele, rengøringsmidler og værktøjer rundt om dit dispenseringssystem. Øl er ofte og med glæde drukket ikke kun i cateringhandelen, men også blandt privatpersoner. Flere og flere hobbybryggerier skaber deres egne øl, og der foregår selvfølgelig også tappning derhjemme.Der er også klubhuse over hele landet, der ønsker at forsyne deres medlemmer med frisk øl hver uge. Du finder nøjagtigt det rigtige tilbehør til en velsmagende øl!

Praktiske hjælpere og reservedele

Talrige større og mindre værktøjer gør tappingen lettere. Med små 5-liters tønder, for eksempel, giver adaptere mulighed for at forbinde dåserne til et dispenseringssystem. Takket være ølstophanen kan du fjerne ølslangen - ølet forbliver sikkert opbevaret i tønden.Du kan nu tappe frisk øl i små mængder, en tilbageslagsventil sikrer ren tappning. Hvis der senere er noget tilbage i tønden, kan du udskifte udluftningsstikket på tønden med et stik til adaptere. Adaptere og stik er ideelle til den private fødselsdagsfest i festlokalet.

Ud over at rengøre hanen og udstyret, er der altid spørgsmålet om den rigtige øltemperatur. Normalt ønsker vi koldt øl, men undertiden skal drikken opvarmes for at nå den rigtige drikketemperatur, det er muligt med en ølvarmer med et stativ i rustfrit stål. Øl skal altid serveres ved køleskabstemperatur. Ved syv til ni grader er det også nemt at tappe og danne en smuk skumkrone.

Lejlighedsvis skal noget repareres eller udskiftes ved hanen. Ud over værktøjer og tætninger finder du også et erstatningsknap til din tabel kolonne. Bare kig på vores sortiment inden næste reparation - du vil helt sikkert finde den rigtige reservedel!

Seneste trends

Brygning af øl er en århundreder gammel tradition, men også her er der altid nye opfindelser og trends. Dette inkluderer i øjeblikket Feeling-Tube borddispensersøjle - den seneste trend inden for øludlevering. Dette bordhaner placeres på bordet og drejes, så det er direkte foran gæsten. Nu kan øl, cola, juice eller endda vodka, vin og lange drikkevarer fyldes. Tre liter passer ind i Feeling-Tube-bordssøjlerne. Denne dispenser er den absolutte tendens, især i diskoteker, bowlingbaner, ølhaver eller eventyrrestauranter!