Cocktailsæt: det perfekte tilbehør til gastronomi og privat brug

Cocktails har altid haft stor popularitet og er en uundværlig del af drinksmenuen i de fleste barer. Bortset fra det prøver flere og flere mennesker at lave cocktails selv og f.eks nyde dem sammen med venner i deres stue eller festlokale.

Uanset om du er en erfaren restauratør eller en privat begynder - det rigtige tilbehør skal naturligvis ikke mangle, når du blander cocktails. I vores butik finder du et stort udvalg af cocktailsæt og andre produkter, som du kan bruge til den kreative tilberedning af dine drinks. Vi er derfor sikre på, at der er noget, der passer til dig.

Se på vores sortiment, køb det cocktailsæt eller den cocktail shaker, du vælger, nemt online og begynd at blande dine første egne kreationer snart.

Køb et cocktailsæt: et overblik over de vigtigste ting

 • Cocktailsæt er særligt praktiske, da de indeholder det nødvendige tilbehør til blanding af drikkevarer.
 • Udover en shaker inkluderer vigtigt cocktailtilbehør en muddler, en jigger, en barsked og en barfilter.
 • Et cocktailsæt af høj kvalitet er lige så vigtigt for at møblere din egen husbar som et udvalg af spiritus.
 • Når du køber cocktailtilbehør, skal du sørge for, at de er af god kvalitet, så du kan stole på, at de holder så længe som muligt.
 • Både professionelle bartendere og private cocktailelskere finder det rigtige cocktailsæt i vores onlinebutik.
 • Cocktailsæt til interesserede nybegyndere og professionelle bartendere

  Hvis du ønsker at købe en shaker eller et komplet cocktailsæt, er det naturligvis fornuftigt at overveje den tilsigtede brug af dit køb, når du træffer en købsbeslutning.

  Interesserede nybegyndere, der simpelthen vil prøve deres hånd til at forberede cocktails derhjemme, serveres godt med et mindre cocktail shaker-sæt til at komme i gang. Hvis det er nødvendigt, finder professionelle restauratører også mere omfattende cocktailsæt med adskilligt tilbehør i vores butik, der er fleksibelt udstyret til hverdagsarbejde.

  Cocktailryster: uundværlig til blanding af drikkevarer

  Når det gælder blanding af drikkevarer som Piná Colada eller Margarita, bør en cocktail shaker af høj kvalitet naturligvis ikke mangle. De enkelte ingredienser bringes sammen i rysteapparatet og blandes i den ønskede cocktail.

  For at lave cocktails selv skal du helt sikkert købe en shaker. Du kan enten få disse individuelt, eller du kan bestille et praktisk cocktailsæt direkte, som ud over en sådan cocktailblander også indeholder andet tilbehør til blanding af dine drinks.

  Cocktailtilbehør: Hvad inkluderer de bestemt?

  Selvfølgelig er en shaker ikke den eneste enhed, du har brug for til blanding af cocktails. Der er også et antal andre tilbehør, som du skal købe til din hjemmebar.

  Følgende udstyr er især vigtigt cocktailtilbehør:

 • Muddler
 • Stangfilter
 • Jigger
 • Barsked
 • Bortset fra det, afhængigt af typen af ​​cocktail, har du muligvis brug for forskellige andre hjælpemidler, der ikke er specifikt beregnet til blanding af drikkevarer, men som stadig kan vise sig at være uundværlige. Disse inkluderer for eksempel en saftpresser til selv at fremstille frisk juice til visse cocktails eller en kniv til at skære frugt.

  Muddler

  Muddleren er en støder. Som et cocktailtilbehør er muddleren uundværlig til tilberedning af mange drinks. Det bruges for eksempel til at knuse kalkene, når de blandes caipirinha, så de optimalt kan udvikle deres aroma i den populære brasilianske cocktail med cachaça.

  Muddlers er ofte lavet af træ. Cocktailtilbehøret fås også komplet lavet af plast eller rustfrit stål med et mørtelhoved af plast. Sidstnævnte er normalt meget mere holdbart end trævarianten.

  Stangfilter

  En si er vigtig for at hælde mange cocktails. Dens funktion er at fange faste komponenter såsom frugtmasse og således sikre, at kun den egentlige drik ender i cocktailglaset.

  Stangsilen er normalt lavet af rustfrit stål. En sådan sigte er allerede integreret i tredelt ryster, så det normalt ikke er nødvendigt at bruge en ekstra sigtet, når man hælder.

  Jigger

  Jiggeren, også kendt som en barmass på tysk, er en speciel målekop. Det gør det lettere at dosere spiritus og har i de fleste tilfælde to sider, hver med forskellig volumen.

  I Europa har jiggere normalt en kapacitet på fire cl på den ene side, mens den anden side er halvt så stor og derfor har to cl. Jiggers af høj kvalitet er normalt lavet af rustfrit stål. Men der er også stangmål af plast eller glas, og formen og størrelsen på det praktiske cocktailtilbehør kan variere.

  Barsked

  Den såkaldte bar skeen er også et uundværligt cocktailtilbehør, der udfører flere vigtige opgaver. På den ene side kan bar skeen bruges til at måle meget små mængder væske, og på den anden side bruges den til at røre cocktails. For selvom en shaker ikke skulle mangle i nogen bar, er det velkendt, at den ikke er egnet til tilberedning af alle cocktails.

  Barskedene har et meget langt håndtag, som ofte er snoet i en spiral og på nogle modeller kan måle op til 50 centimeter. I den bageste ende har mange skeer også en støder, hvorpå ingredienserne til cocktailen kan knuses, hvis det er nødvendigt.

  Ingen cocktail uden is

  Is er en vigtig del af ingredienserne i de fleste cocktails. Afhængigt af drikken er enten isterninger eller knust is det rigtige valg. Begge kan købes færdige eller laves af dig selv.

  Hvis du vælger den anden variant, har du enten brug for isterningforme eller en isterningsmaskine og om nødvendigt en isknuser, som du kan fremstille knust is til dine cocktails.

  Hvis du lige har købt dit cocktailsæt og bare vil prøve det en gang, er det selvfølgelig tilstrækkeligt at købe en pose isterninger eller knust is på tankstationen eller i supermarkedet til dine forsøg som hobby bartender .

  Lav din egen cocktail: Hvilken alkohol hører hjemme i baren?

  Cocktails tilbyder en bred vifte af smag, så der er noget for næsten enhver smag. Hvis du vil lave dine egne cocktails, har du ikke kun brug for det rigtige tilbehør såsom en shaker, men også den rigtige alkohol. Hvilke spiritus der ikke skulle mangle i baren, afhænger naturligvis hovedsageligt af hvilke cocktails der skal blandes.

  Din husbar er godt udstyret med følgende spiritus, så du selv kan lave mange forskellige cocktails:

 • Gin
 • Brun rom
 • Hvid rom
 • Vodka
 • Tequilla
 • Whisky
 • Brandy
 • Vermouth
 • Cocktails behøver ikke altid at indeholde alkohol

  Når det kommer til cocktails, vil de fleste sandsynligvis tænke på alkoholholdige drikkevarer med spiritus som vodka eller rom. Det behøver imidlertid ikke være tilfældet. Fordi gode cocktails også kan tilberedes uden alkohol.

  Selvom du overhovedet ikke kan lide alkohol, kan et cocktailsæt være et værdifuldt køb, som du kan trylle ekstraordinære drinks med ingredienser som juice, frugt og sirup.

  Vær opmærksom på kvalitet, når du køber cocktailsæt og tilbehør

  Som med så mange produkter gælder det selvfølgelig også for cocktailtilbehør, at god kvalitet er meget vigtig og bidrager væsentligt til dit købs lange levetid.

  Det kan være fristende at bruge så lidt penge som muligt på at købe et cocktailsæt. Normalt kan du dog antage, at det vil betale sig at investere lidt mere i en shaker af høj kvalitet og andet tilbehør til blanding af cocktails.

  Når alt kommer til alt kan et godt cocktailsæt, som det du kan købe hos os, give dig mange års loyal service i forberedelsen af ​​dine kreationer og dermed hjælpe med at imponere mange en ven eller kunde med dine færdigheder bag baren.

  Cocktailsæt er en god gave

  Hvis du kender nogen, der nyder cocktails, kan et cocktailsæt være den perfekte gave. Det være sig en shaker af høj kvalitet eller et sæt til at smage spiritus som rom og dermed skabe en meget speciel drikkeglæde - med tilbehør til cocktails vælger du en meget speciel gave, der helt sikkert vil skabe entusiasme.

  Ideelt set skal du kende og overveje modtagerens præferencer, når du vælger cocktailtilbehør som gave. På denne måde sikrer du, at din nuværende er særligt individuel, og at glæden ved den er endnu større.

  Stort udvalg af cocktailsæt og tilbehør i høj kvalitet

  Vi tilbyder dig en bred vifte af produkter til blanding af cocktails. Hos os finder du for eksempel cocktailsæt i høj kvalitet, der er ideelle som basisudstyr til din egen bar eller til professionel brug i cateringbranchen.

  Uanset om tilbehør som shakers, komplette cocktailsæt eller barposer med mange praktiske værktøjer - vi tilbyder dig alt hvad du behøver for at lade din kreativitet løbe frit, når du tilbereder drinks og tilbyde både dig selv og dine gæster populære klassikere eller til at inspirere egne kreationer.

  Køb cocktail shakers og cocktailsæt

  Hvis du er på udkig efter cocktailblandesæt og tilbehør til tilberedning af drinks, er du kommet til det rette sted. Køb dit nye cocktailsæt eller shaker direkte fra os i vores butik, og få dit tilbehør leveret hurtigt og pålideligt.

  Vi er sikre på, at du vil blive imponeret over både produktkvaliteten og vores fremragende kundeservice, og at du vil nyde dit nyindkøbte cocktailsæt i lang tid.