Antal haner eller øltyper

Sodavandsmaskine til en professionel servering

Vand er godt for helbredet og den mest populære vare i verden. Det kan dog nogle gange være ekstremt irriterende at bære tungtvandsbeholdere.

Mousserende Vandkøler er den perfekte løsning i dette tilfælde. Fordi de giver deres brugere mulighed for at servere forfriskende mousserende vand i enhver mængde til enhver tid uden stor indsats.

Der er et stort udvalg af vandkøler og sodavandsudstyr tilgængeligt i vores online shop, så du er sikker på at finde en passende model, der opfylder dine krav.

Sodavand fra danskvandsmaskine er særligt billigt

Især sammenlignet med dyrt mærkevand viser sodavand fra en sodavandsproducent sig normalt at være et billigt alternativ. Enheden drives jo med postevand, hvilket naturligvis kun koster en brøkdel af prisen på flaskevand.

For fuldstændighedens skyld skal det dog på nuværende tidspunkt nævnes, at vandregningen ikke er den eneste omkostningsfaktor ved brug af en sodavandsmaskine. Udover det dyre indkøb af apparatet er der naturligvis løbende omkostninger til betjening af vanddispenser.

Alligevel er mousserende i de fleste tilfælde væsentligt billigere, uden at du eller dine gæster skal gå på kompromis med smagen eller kvaliteten af ​​det serverede vand.

Kraftfuld danskvandsmaskine til restaurationsbranchen

Udvalget af sodavandsmaskiner er stort. Specielt kompakte enheder til hjemmebrug er blevet meget populære i de senere år. Men sådan en sodavandsmaskine er naturligvis ikke sammenlignelig med enheder, der bruges i restaurationsbranchen.

De tilsvarende modeller, som ofte er udstyret med en plastikflaske til det brusende vand, har ikke tilstrækkelig ydeevne til at betjene et større antal gæster med en passende hastighed.

Når du køber en sodavandsmaskine, er det derfor vigtigt at tage hensyn til den påtænkte anvendelse og de tilhørende krav.

Hvis apparatet planlægges brugt i en cateringvirksomhed eller skal apparatet f.eks. opsættes i en virksomhed, så det er tilgængeligt for et større antal medarbejdere, er en tilsvarende kraftig sodavandsmaskine af kursus foretrækkes.

Sådan fungerer en sodavandsmaskine

Der er meget forskellige typer sodavandsmaskiner. Deres funktionalitet er dog altid ret ens. For at sige det enkelt, bliver kuldioxid simpelthen pumpet ind i vandet ved højt tryk for at producere mousserende vand. En lille del af kuldioxiden reagerer med vandet og bliver til kulsyre, som giver sodavandet det ønskede brus.

Mens billige sodavandsmaskiner til hjemmebrug normalt er udstyret med en plastik- eller glasflaske, hvori postevandet skal hældes i, før det mousserende, kan sodavandet med professionelle enheder fyldes direkte i et glas eller en kop.

Vanddispenser med integreret køling

Meget få mennesker kan lide at drikke lunkent vand. Professionelle brusevandsmaskiner giver derfor ikke kun mulighed for at kulsyreholde vand, men gør det også muligt at afkøle det på samme tid.

I vores onlinebutik finder du modeller med meget forskellig ydeevne. Ud over mindre enheder, der kan servere omkring 20 til 25 liter koldt sodavand i timen, tilbyder vi også mousserende vandmaskiner med en ydelse på 120 eller endda 150 liter i timen. Med disse er du ideelt rustet til at håndtere en stor mængde gæster uden større forsinkelser, selv i myldretider.

Rengør sodavandsmaskinen regelmæssigt

Til at begynde med er spørgsmålet om hygiejne, når det kommer til mousserende vand, let forsømt. Når alt kommer til alt, strømmer kun vand gennem røret på en sådan enhed. Derfor burde der faktisk ikke være nogen forurening.

Dette er dog en fejlslutning. Bakterier og bakterier kan også sætte sig i en brusende vandmaskine med tiden. Derudover kan der før eller siden opstå forkalkning, som påvirker smagen af ​​vandet og sodavandsmaskinens levetid.

Hvem har brug for en drikkevandskøler?

I princippet er sodavandsmaskiner ikke absolut nødvendige til privat brug. Men mindre enheder kan vise sig at være praktiske og eliminere behovet for regelmæssigt at købe og transportere tungtvandsbeholdere.

Derudover er drikkevandskøler også velegnede til f.eks. fitnessstudier, hospitaler, kontorer og offentlige bygninger. Der kan du hjælpe medarbejdere, kunder eller besøgende.