Vandfittings i høj kvalitet til cateringindustrien

Det være sig til rengøring af briller og tallerkener eller til tilberedning af mad - vand er uundværligt i gastronomi. En passende vandhaner bør naturligvis ikke mangle. Dog skal der overholdes særlige krav, når du køber det passende blandebatteri. En simpel vandhaner til privat brug opfylder normalt ikke dette og er derfor et meget dårligt valg. I stedet anbefaler vi, at du går med en professionel vandhaner for cateringindustrien. I vores butik finder du gastro fittings af høj kvalitet i forskellige designs.

Gastro vandbeslag til ethvert behov

Vi har vandfittings til ethvert behov. Det betyder ikke noget, om du har brug for en høj- eller lavtryksfitting, en vandmontage til en eller to dræn eller en ren gastro-fitting til koldt vand. Vi garanterer, at vi har den egnede model, der opfylder dine krav.

Køb vandtryk med lavt tryk eller lavt tryk?

Hvis du vil købe en vandhaner, skal du blandt andet vide, om du har brug for et højtryks- eller lavtrykshaner . For at finde ud af, hvilken variant der er den rigtige, skal du kontrollere, hvordan vandet opvarmes. Hvis opvarmningen udføres ved hjælp af varmesystemet, er der to forbindelser på væggen. Disse er normalt markeret med en rød ring til varm og en blå ring til koldt vand. I dette tilfælde har du brug for en højtryksarmatur . Hvis vandet derimod opvarmes af en kedel, er der kun en forbindelse til dit vandmontage i væggen. I dette tilfælde har du brug for en lavtryksventil.

Sådan fungerer en højtryksventil

En højtryksfitting blander koldt og varmt vand i beslaget. Det har to forbindelser, hvoraf den ene fungerer som et indløb til koldt vand og det andet som et indløb til varmt vand. Betegnelsen højtryksfitting indikerer trykket i vandtilpasningen.

Sådan fungerer en lavtryksarmatur

På den anden side har en lavtryksarmatur tre forbindelser, hvoraf den ene er tilsluttet koldtvandsforsyningen. De to andre forbindelser forbinder

Vandmontering med kedlen, hvoraf den ene forsyner kedlen med koldt vand, og den anden transporterer det opvarmede vand i kedlen til armaturet.

Vandhaner til en eller to puljer

Ud over vandarmaturer til en pool, finder du også modeller, som du kan bruge til to puljer. Afhængig af det eksisterende vaskeskab, finder du altid en gastrobeslag, der perfekt matcher dine behov og som forsyner dig med vand efter ønske.

Vandbeslag til koldt vand

Hvis du ikke har brug for varmt vand eller kun har en forbindelse til koldt vand, er et koldt vandhanen det rigtige valg. En sådan vandfittings har kun et indløb, der er monteret på den tilsvarende forbindelse til koldt vand.