ich-zapfe

Blandingsbatteri, Badeværelses vandhane - Følerfitting 1/2, lavtryk, batteridrevet


Varenummer NEW-3155

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 8,440.17
DKK 6,631.55 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Blandingsbatteri, Vandhane, Badeværelses vandhane - Følerfitting 1/2, lavtryk, batteridrevet

Vandhanen - sensor fitting 1/2" er et innovativt værktøj til professionelle cateringvirksomheder. Det er særligt velegnet til brug i diske eller på borde. Vandhanen af høj kvalitet revolutionerer håndteringen af vand i den professionelle sektor og tager det til et nyt niveau.

Fordelene ved vandhanen:

  • Batteridrevet: Med 4xAAA alkaliske batterier er monteringen fuldstændig trådløs. De sammenfiltrede kabler på disken er nu fortid. Sensorbeslaget til vand i cateringbranchen er drevet af batterier og kører derfor helt uden generende kabler.
  • Forkromet: Beslaget er et skinnende blikfang i hver bar. Den er lavet af robust og slidstærkt materiale og er desuden forkromet. Så det er ikke kun praktisk, men også et smart tilbehør til professionelle cateringvirksomheder.
  • 24-timers stagnationsskylning: Den automatiske stagnationsskylning garanterer optimal hygiejne. Efter brug af enheden aktiveres en 24-timers stagnationsskyl automatisk for at sikre optimal hygiejne i hver bar.
  • 3/8“ tilslutning: Nem installation og tilpasning til eksisterende afløbs- og indløbsrør. 1/2" følerarmaturen med lavtryk er udstyret med en 3/8" tilslutning, som muliggør nem installation og tilpasning til eksisterende afløbs- og indløbsrør.
  • Bordboring Ø33mm: Vandhanen - sensorbeslag 1/2" med lavtryk har en bordboring på Ø33mm og passer derfor på de fleste diske eller borde.
  • Kompakte dimensioner: Takket være de kompakte mål på 148 mm x 97 mm passer beslaget ind i ethvert område uden at optage for meget plads.

Vare-ID 452995
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3000 g
Nettovaegt 2700 g
Dimensioner 38×148×97mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: