Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren
Som et komplet sæt inkl. rengøringstilbehør

Dispenseringssystemer er doseringssystemer, med hvilke drikkevarer fra opbevaringsbeholdere, såsom tønder eller tanke, fyldes i et glas. Dispenseringssystemer Komplette sæt består af et tryk, en beslag til tilslutning af tromler, tromler samt en pumpe eller en komprimeret gasbeholder med CO2 og en trykreduktionsreduktion. Det er vigtigt, at de store systemer, der fås med op til fire linjer, har en CO2-kontrolledning og har et ledsagende kølesystem. Med det rigtige udstyr og haneteknologi går lidt øl tabt. Men især hanen kan let blive forurenet. Derfor skal du altid være opmærksom på en meget god renlighed, og visse regler skal følges i cateringbranchen.

Små doseringssystemer

Ud over de store dispenseringssystemer i pubber har vi også små dispenseringssystemer, der også er egnede til privat brug. I Freundeskreis er dispensere også en dejlig gave til din næste fødselsdag - du kan bruge den til at tappe øl til festen! Små doseringssystemer, f.eks. En ølkasse, er nemme at tilslutte, og du kan begynde at nyde øl på få minutter. De er også et godt alternativ til hobbykælderen. Mange systemer er lavet af rustfrit stål og har en drypbakke. Nogle modeller har en let plug-in tør køler og en termostat, der giver information om den rigtige temperatur. Vi har passende tilbehørssæt til næsten alle doseringssystemer, og du finder også de passende reservedele til små og store reparationer.

Nogle af de små doseringssystemer kan transporteres. Men hvis du virkelig kan lide den mobil, er en picnic-pumpe ideel. På grillturen til søen kan du begynde at banke med det samme uden en CO2-flaske! Pumpen placeres simpelthen på keglåsen. Der er et specielt tryk til festkugger.

afkøling

Uanset om store eller små doseringssystemer og om privat eller professionel brug: ølet skal være pænt og køligt. Derfor finder du også forskellige køleindstillinger i denne kategori. Vandkøleanordninger kan parkeres under disken, og der er køleskabe i den rigtige størrelse til trækøl. Gennemgående kølere og tørt kølere er også tilgængelige. Afkøling er ikke kun vigtig til opbevaring, ølen skal forblive kølig lige ind i glasset. For kun hvis det flyder ud af hanen ved den rigtige temperatur, kan du trykke på det med en dejlig skumkrone.