ich-zapfe

Komplet sæt - Fadølsanlæg, Øldispenser - Kontakt 40, 2-linjers tørkøler, flowkøler 50 liter/t


Varenummer NEW-619

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 7,971.35
DKK 6,974.00 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Komplet sæt - Fadølsanlæg, Øldispenser - Kontakt 40, 2-linjers tørkøler, flowkøler 50 liter/t

Leder du efter den ultimative ølmaskine, der giver dig mulighed for at skænke en perfekt afkølet øl hver gang? Kontakt 40 Øldispenser er det ultimative sæt øldispenser, der giver alt hvad du behøver for at nyde en dejlig kold øl.

Hovedtræk ved produktet:

  • Du kan være klar til brug på kun 2-4 minutter - ingen ventetid, bare skænk!
  • Tørkølehanesystemet med 2-rør garanterer en perfekt afkølet øl hver gang, med optimal temperaturkontrol selv ved høje omgivelsestemperaturer.
  • Nyd en letvægts tør kølehane lavet af holdbart rustfrit stål, der sikrer langvarig brug.
  • Få en 45% mere effektiv køleteknologi end andre ølmaskiner på markedet, der garanteret holder dine bryg perfekt afkølede.
  • Komplet med en drypbakke i rustfrit stål til at opfange spild og holde din plads ren og ryddelig, mens du serverer iskolde bryg med stil.
  • De efterkølende kompensatorudløbshaner hjælper med at regulere ølflowet, selv ved høje tryk.
  • Styr temperaturen på din øl og sørg for, at hver skænkning er perfekt afkølet med kontrolområdet fra +3 til +10 grader.
  • Kontakt 40 Øldispenser kommer med alle nødvendige komponenter til en problemfri opsætning, inklusive et Kontakt 40 øltappeanlæg, en 2-line tørkøler, en flowkøler, en trykreducer, en CO2-flaske, CO2-slanger, ølslanger, en kulsyrenøgle og to hanehoveder efter eget valg.
  • Kontakt 40 Øldispenser er perfekt til brug i alle omgivelser, inklusive barer, restauranter og hoteller, eller endda derhjemme. Imponer dine gæster med den perfekte skænk hver gang, og nyd en forfriskende kold øl ved den perfekte temperatur.
  • Kontakt 40 Øldispenser er lavet med den højeste kvalitetsteknologi, der er tilgængelig på markedet, hvilket sikrer dig langvarig brug og enestående ydeevne.

Med Kontakt 40 Øldispenser, kan du altid nyde en dejlig kold øl, uanset om du er i en bar eller derhjemme. Dette er den perfekte måde at skænke øl på, og du vil helt sikkert imponere dine gæster med den perfekte skænk hver gang.

Med dets lette design og nemme opsætning, vil du ikke have nogen problemer med at begynde at bruge dette øltappesæt. Med sin højkvalitetsteknologi og garanteret effektive kølekapacitet, vil du kunne holde dine bryg afkølet i længere tid, så du kan nyde en iskold øl, når som helst.

Med et bredt udvalg af funktioner, der tilbyder nem temperaturkontrol og ølflowregulering, vil du kunne levere perfekte skænkninger hver gang, så du kan nyde en kølig og forfriskende øl, når som helst og hvor som helst.

Med Kontakt 40 Øldispenser, kan du altid skænke en perfekt afkølet øl, hvilket gør den til et must-have produkt for alle, der sætter pris på en kold øl ved den perfekte temperatur.

Kontakt 40 Øldispenser er den ultimative ølmaskine til enhver anledning. Så køb Kontakt 40 Øldispenser i dag og oplev forskellen med det samme!

Vare-ID 452899
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Variations-ID 4162
Model 4250517508742
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 35110 g
Nettovaegt 35110 g
Dimensioner 380×580×580mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: