Til husholdningen, gastronomien eller det private hobbykøkken
Antal haner eller øltyper
Kølekapacitet (liter pr. time)
Integreret luftkompressor eller CO2
Som et komplet sæt eller kun dispenseren
Som et komplet sæt inkl. rengøringstilbehør

Lindr Pygmy 25

 
Lindr Pygmy 25 er det ideelle valg for alle ølelskere, der ikke ønsker at gøre uden perfekte aflytningsresultater i deres privatliv og er på udkig efter en kompakt ølkøler til dette formål.
 

Lindr-hanesystem af høj kvalitet til perfekt ølglæde  

 
Med Lindr Pygmy 25 vælger du en professionel løsning, der giver dig mulighed for at dispensere perfekt kølet øl i dit private område. Ølkøleren er ideel til for eksempel at underholde gæsterne på dit næste havefest.
 
Derudover kan Lindr-dispenseren naturligvis også bruges i mindre cateringvirksomheder. Med en vandhanekapacitet på op til 30 liter kan du hælde mange øl med den.  
 
Den moderne køleteknologi, der anvendes i Lindr Pygmy 25, er kendetegnet ved dens høje effektivitet. Den kraftfulde termoblok sikrer også, at den første øl kan hældes efter to til fire minutter.  
 
Efter cirka ti minutter er ølkøleren endelig klar til at banke på flere perfekt afkølede øl efter hinanden, så du ikke behøver at lade dine gæster vente længe selv på spontane besøg.
 

Hvorfor du har ret med Pygmy 25 fra Lindr

 
Selv den bedste flaskeøl kan ikke konkurrere med en fadøl på tryk. Dette gælder selvfølgelig ikke kun gastronomi, men også private begivenheder.
 
Til dette formål giver det ringe mening at købe et dyrt doseringssystem med en vandhanekapacitet på 100 liter eller mere. En ølkøler som Lindr Pygmy 25 er derimod det ideelle valg.  
 
Fordi det kompakte doseringssystem fra den velkendte tjekkiske producent overbeviser med et tiltalende design og en robust konstruktion lavet af rustfrit stål. Du kan være sikker på, at din Lindr-ølkøler overholder de højeste hygiejnestandarder, og at du vil nyde dit køb i lang tid.
 

Et overblik over de vigtigste fordele ved Lindr Pygmy 25:  

 
  • Pladsbesparende takket være kompakte dimensioner  
  • Moderne køleteknologi til høj effektivitet
  • Rustfrit stål til en robust og holdbar konstruktion
  • Nem opstart
  • Klar til brug inden for to til fire minutter
  • Op til 30 liter kold øl i timen
  • Ideel til professionel servering i det private sektor
 

Køb en Lindr Pygmy 25 dispenser

 
Køb Lindr Pygmy 25-doseringssystemet i vores butik, og imponer gæsterne til din næste fest i festlokalet derhjemme eller i klubhuset med perfekt kølet fadøl.
 
Hvis det er nødvendigt, kan du selvfølgelig også bestille passende tilbehør fra os, såsom ølslanger, som du har brug for til at forbinde din nye Lindr Pygmy 25 dispenser.