Antal haner eller øltyper

Træk professionelt vand i husholdnings- og cateringhandelen

Du finder vanddispensere til bordplade og under bord samt vandkølesystemer, sodavandanordninger og varme karbonatorer. Vi tilbyder også vandfiltre til din vandhaner eller kaffemaskine, men vi tilbyder også højtydende filtersystemer direkte til din vandforbindelse eller brusebad.

Topmoderne vandudleveringssystemer og sodavandanordninger

Et af vores mest populære produkter er EDEN-vanddispenser til kølet eller ikke-kulsyreholdigt vand. Enhederne er mikrofiltreret, steriliseret og med valgfri ozonsterilisering, specielt designet til cateringindustrien. EDEN vanddispenser er tilgængelig som en bordplade eller under bordmodel med en timeeffekt på 60 l eller 120 l vand. SODA ELEGANCE TOWER er et ædel rustfrit stål sodavand til kølet stillevand og sodavand. Den avancerede kompressorkøleenhed bruger en minimal mængde energi og afgiver 18 l til 20 l koldt vand i timen via to doseringshaner. SODA ELEGANCE TOWER leveres med et forbindelsessæt og trykreduktionsreduktion. Sodavandanordninger giver koldt kulsyreholdigt vand ud, mens en varm carbonator fungerer ved stuetemperatur. Vi tilbyder dig varme kulsyreholdere med en doseringsevne på 90 l til 150 l sodavand i timen. En varm karbonator har fordelen frem for en sodavandsenhed, at den sparer energi på grund af manglen på en køleenhed. Bordpladen vandkølesystem TIBER fremstillet i høj kvalitet rustfrit stål blev udviklet til professionel brug i cateringindustrien. I standardversionen leverer enheden kølet soda og stadig vand med en kølekapacitet på 65 l i timen og en vandkapacitet på 90 l i timen.

vandfilter, CO2-tilslutning og rengøring

Effektive filtre er vigtige for håndtering af drikkevand. EVERPURE sælger filterpatroner til sundt, aseptisk vand fra koldtvandsenheder eller varm drikkevaremaskiner. Filtrersystemet stopper partikler op til 5 mikrometer i størrelse samt mulige forurenende stoffer, uønsket lugt og smag. EVERPURE MicroGuard Pro 2-filtersystemet er endda i stand til at filtrere partikler i størrelsen 0,15 mikromillimeter og er derfor velegnet til særligt kritiske anvendelser. Vi tilbyder også specielle rengøringsmidler og desinfektionsspray til vanddispensere og flaskevandssystemer. I vores sortiment finder du også CO2-flasker med madkvalitet kuldioxid og CO2-slanger samt trykreduktionsreduktioner og andet praktisk tilbehør til brug sammen med din sodavandsenhed.