Køb askebægre: højkvalitetsløsninger til indendørs og udendørs brug

Askebægre er kendt for at være uundværlige på mange områder. Det gælder ikke kun offentlige områder, såsom rygeområder på restauranter, men også mange private husstande. Selv nogle overbeviste ikke-rygere holder et askebæger klar, hvis en gæst ønsker at forfølge deres last i haven eller på balkonen under deres besøg.

Udvalget af forskellige modeller fra vindaskebægre til askebægre med låg til stående askebægre til udendørs er stort. Vi er dog sikre på, at du vil finde en model i vores sortiment, som matcher dine krav og ideer optimalt.

De vigtigste ting om askebægre på et øjeblik

 • Vindaskebægre eller askebægre med låg er et godt valg, især til udendørs brug.
 • Udover vindaskebægre og askebægre med låg findes der forskellige andre varianter, hvoraf nogle endda egner sig til på farten.
 • Med hensyn til materialet er der udover modeller af glas og plast også modeller af metal eller keramik at vælge imellem.
 • Hvilket askebæger, der er det rigtige, afhænger primært af den planlagte anvendelse og stedet, hvor den skal opstilles.
 • Leder du efter passende askebægre, finder du et udvalg af forskellige modeller i vores sortiment.

Askebægre i forskellige designs

Ønsker du at købe et nyt askebæger, vil du hurtigt opleve, at du kan vælge mellem utallige modeller i forskellige former og størrelser. Det tilgængelige udvalg er på ingen måde begrænset til simple, flade askebægre.

Derudover findes der blandt andet følgende typer askebægre:

 • Vindaskebæger
 • Askebæger med låg
 • Stående askebæger
 • Rejseaskebæger
 • Vægaskebæger

Vindaskebægre er alsidige og særligt populære

Når man ryger udenfor, er det som regel næsten umuligt at undgå, at vinden blæser aske rundt. Et såkaldt vindaskebæger kan bruges til at forhindre, at dette spreder sig overalt, hvilket især ikke-rygere hurtigt finder irriterende.

Vindaskebægre fås i meget forskellige designs. De er dybest set en smule højere end de simple askebægre, du måske kender fra mange ølhaver. Som et resultat er de udstoppede cigaretter og asken inde i dem bedre beskyttet mod vinden og kan ikke blæses ud så let.

Nogle vindaskebægre er også udstyret med en indsats, som du løfter op kort efter at have stoppet cigaretten. Der findes også modeller med låg i forskellige former. På den måde er der sikret yderligere beskyttelse mod vind i forhold til vindaskebægre, som blot er lidt højere.

Askebæger med låg til ude og inde

Askebægre med låg er særligt værdsat for det faktum, at de pålideligt beskytter de udstoppede cigaretter og deres aske mod vinden. Et vindaskebæger med låg er derfor ideel til udendørs brug, da det forhindrer dets indhold i blot at blive blæst ud.

Derudover kan askebægre med låg score med endnu en stor fordel. For låget beskytter ikke kun mod vind. Samtidig sikrer det også, at indholdet af askebægeret ikke kan ses, hvilket selvfølgelig ser meget mere tiltalende ud. Låget er også med til at reducere ubehagelige lugte til et minimum, hvis askebægeret ikke tømmes straks efter brug.

Askebægre med låg er uden tvivl et godt valg og foretrækkes med rette frem for simple modeller uden låg.

Forskellige typer låg til askebægre

Forresten, med hensyn til typen af ​​låg, er der meget forskellige varianter. Nogle skal fjernes fra askebægeret. Andre åbnes for askning.

Nogle askebægre er også udstyret med en speciel mekanisme. Hvis denne aktiveres ved at trykke på den, bevæger låget sig ned og roterer samtidig. Den roterende bevægelse transporterer asken og cigaretskod ind i askebægerets indre.

Så snart du slipper det, lukker låget igen af ​​sig selv. Dette er naturligvis praktisk og gør det særligt nemt at bruge.

Stående askebæger: den ideelle løsning til offentlige områder

Det er ikke altid muligt eller ønskeligt, at askebægeret står på et bord eller en disk. I dette tilfælde anbefales køb af et stående askebæger. Et sådant stående askebæger er naturligvis meget større, så det har tilstrækkelig højde og kan placeres sikkert på gulvet.

Stående askebægre fås i forskellige former med forskellige funktioner. For eksempel er der modeller, der er fyldt med sand for at modvirke ubehagelige lugte fra cigaretskod.

Udover det er stående askebægre med integreret affaldsspand også meget populære. Sådanne modeller kan ofte findes foran indgangene til f.eks. supermarkeder. De kan selvfølgelig også sættes op andre steder uden videre. En stor fordel ved denne variant er den pladsbesparelse, den medfører i forhold til den separate installation af et stående askebæger og en affaldsspand.

Der er også stående askebægre med låg. Ligesom med mindre askebægre med låg, som eksempelvis stilles på bordet, garanterer dette også en optimal beskyttelse mod vinden.

Rejseaskebæger: praktisk ledsager på farten

Et rejseaskebæger eller et lommeaskebæger er særligt kompakt og er den ideelle ledsager til rygere på farten. Som med normalstørrelse askebægre findes der også en lang række modeller i meget forskellige designs til rejseaskebægre.

For eksempel er der lommeaskebægre, der åbner for at afsløre en åbning til askning, når de trækkes fra hinanden, og rejseaskebægre med låg, der kan åbnes. Nogle modeller er endda udstyret med en karabinhage, der ligner en nøglebrik.

Så det burde ikke være svært for dig at finde et passende kompakt askebæger til på farten, som vil overbevise dig både i forhold til kvalitet og udseende. Lommeaskebægeret skal naturligvis være så lugtsikkert som muligt, så det uden tøven kan opbevares i bagagen eller endda i en jakke eller bukselomme.

Vægmonteret askebæger: det pladsbesparende alternativ til stående modeller

Som navnet antyder, monteres væghængte askebægre på væggen. I forhold til stående askebægre har denne variant den største fordel, at den er meget mere pladsbesparende, selvom den også kan bruges stående.

Et vægmonteret askebæger af høj kvalitet, som er omhyggeligt fastgjort til væggen, vil pålideligt gøre sit arbejde i mange år. Afhængigt af de lokale forhold er det også tilrådeligt at bruge et askebæger med låg, så vinden ikke bare kan blæse aske og udstøbte cigaretter og sprede dem rundt.

Askebægre lavet af forskellige materialer

Udover form, størrelse og funktioner adskiller askebægre sig ikke mindst på grund af det materiale, de er lavet af. Glas er stadig meget populært. Særligt enkle, flade askebægre er ofte lavet af glas, som både kan være gennemsigtige og farvede og nogle gange er dekoreret.

Der findes også askebægre af plast samt modeller af keramik eller metal. Selvfølgelig har hvert materiale sine egne fordele, som ikke kun påvirker udseendet, men nogle gange også stabiliteten og levetiden.

 • Askebægre lavet af keramik scorer ofte med deres specielle look og nogle gange med et slående, farverigt design.
 • Modeller lavet af metal fremstår som regel ret enkle og moderne.
 • Glasaskebægre kan være både enkle og slående i formen.
 • Plastmodeller er normalt meget billige.

Alt dette behøver dog ikke nødvendigvis at være tilfældet. For eksempel findes der også askebægre af metal, hvis iøjnefaldende design gør dem til et rigtigt blikfang, eller modeller lavet af keramik, som er ret simple.

Matchende askebægre til alle krav

Det store udvalg gør det nogle gange svært at beslutte sig for en bestemt model. På den anden side sikrer det også, at der er mindst et askebæger til enhver smag og enhver tænkelig anvendelse, der optimalt opfylder de respektive krav.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber et askebæger?

At købe et passende askebæger er bestemt ikke en alt for kompliceret opgave, men der er et par punkter, som du bør overveje, når du træffer din købsbeslutning.

Frem for alt er det tilsigtede formål vigtigt i denne sammenhæng. Til udendørs brug er det for eksempel tilrådeligt at købe et askebæger med låg eller et vindaskebæger. Dette vil forhindre asken i at blive blæst hen over bordet af vinden. Dette er ikke kun mere hygiejnisk, men reducerer også rengøringsindsatsen.

Hvis du planlægger at bruge askebægeret, mens du står eller går forbi, er et stående askebæger det rigtige valg. Afhængigt af pladsen på stedet, kan det også være muligt at fastgøre et askebæger på væggen i dette tilfælde.

Er du ikke-ryger og kun har rygere som gæster fra tid til anden, er det som regel tilstrækkeligt med et meget simpelt askebæger af glas eller plastik eller et billigt askebæger med låg.

Køb højkvalitets askebægre billigt online

Har du brug for et eller flere askebægre, er du kommet til det rette sted. I vores butik finder du et udvalg af højkvalitetsmodeller at vælge imellem.

Køb for eksempel et vindaskebæger eller et askebæger med låg. Vi leverer bekvemt din ordre til den adresse du ønsker. Når du handler i vores butik, nyder du blandt andet af korte leveringstider, pålidelig service og god kvalitet til fair priser.

Vi er derfor ikke i tvivl om, at du bliver helt tilfreds med dit nye askebæger fra vores online shop.