Antal haner eller øltyper

Forskellige tilbehørspakker gør det lettere at tappe øl på pubben eller derhjemme i festlokalet. Tilbehørspakkerne indeholder adskillige nyttige individuelle dele, og nogle af dem er tilgængelige for at matche dispenseren. Alle individuelle dele kan kombineres med hinanden. Sammensætningen af ​​sætene til 1 eller 2-linjes dispenseringssystemer varierer, du finder alt tilbehør i praktiske sæt i denne kategori efter behov.

Tilbehør til 1 eller 2-rørs dispenseringsledninger

I 1 eller 2-line dispenseringssystemer er der CO2-flasker, trykreduktionsredskaber, slanger, kuldioxidnøgler og dispenseringshoveder i forskellige pakker. Hovederne fås med fladmonterede lukninger, kombinationsfittings eller andre lukninger. Afhængigt af vandhanesystemet kræves en anden lukning.

Slangelængder, påfyldningsmængder af kuldioxidflasker og størrelserne på CO2-flaskerne varierer afhængigt af tilbehørssættet, så forskellige mængder øl kan tappes. Nogle sæt indeholder også 5 liters adaptere eller fødder til CO2-flasken.

Tilbehørspakkerne er ikke kun vigtige for det første udstyr til dispenseringssystemet, men når levetiden skrider frem, skal et stykke altid udskiftes eller udføres en lille reparation, og ting som CO2-flasker eller rengøringsmidler skal købes eller genfyldes igen og igen. Det er vigtigt altid at være opmærksom på, hvilke hjælpemidler der er kompatible med dit eget dispenseringssystem.

Individuelle tilbehørspakker

De store tilbehørspakker indeholder alt tilbehør til 1 eller 2-rørs dispenseringssystemer. Du kan begynde at banke med det samme! De mindre sæt indeholder normalt omkring fem individuelle dele. Som regel er tilbehørspakkerne til tappning af øl klar til afsendelse om to til fire dage, nogle inden for 24 timer.

Leder du efter tilbehør til mobile dispenseringssystemer eller til store 2-linjes dispenseringssystemer? Hvert sæt er individuelt. Takket være det store udvalg finder du det rigtige til dit tappesystem derhjemme eller i cateringbranchen. Med det rigtige tilbehør smager ølen rigtig godt, og med professionelt tilbehør er den perfekte bar garanteret!

Praktiske tilbehørspakker forhindrer dig i at skulle købe alt tilbehør individuelt, og du kan være sikker på, at alle brikkerne virkelig passer sammen. Så du finder ikke nogen ubehagelige overraskelser under samlingen. Du kan altid stole på en meget god kvalitet og en passende koordinering af sætene. Desuden kan individuelle dele eller rengøringsmidler købes individuelt når som helst for at matche dispenseringssystemet.