Høj kvalitet Gastro køleskab

Perfect kølet drikkevarer must i ethvert restaurationsbranchen. Dette gælder naturligvis ikke kun for øl, men også for drikkevarer på flaske.

Med en Gastro køleskab er ikke et problem. I vores butik du finder høj kvalitet enheder med hvilke flasker øl og læskedrikke altid ved den rette temperatur til en perfekt drikke fornøjelse.

Gastro køleskabe i forskellige størrelser

Hvis den tilgængelige plads og kravene til det udstyr, dels varierer betydeligt afhængigt af operationen. Hos os er du derfor gastronomiske køleskabe i forskellige størrelser.

Vælg mellem modeller med en, to eller tre døre og en netto kapacitet fra 138 til 338 liter af den enhed, der passer perfekt til dine behov og sikre på alle tidspunkter for den korrekte mængde, kølede drikkevarer.

Udendørs køleskabe til servering udendørs

De varmere måneder er tidspunktet for street messer og festivaler. Selvfølgelig kan de besøgende forvente en sådan begivenhed godt kølet drik, som de kan nyde en forfriskning.

Modellerne i vores webshop er de perfekte udendørs køleskabe til udendørs brug. Takket være deres fremragende kvalitet af håndværk, de bringer de særlige krav, der hyppigt skiftende steder og udendørs drift med det, vel vokset.

Gastro køleskabe til privat brug

Selvfølgelig vores Gastro køleskabe ikke kun egnet til professionel brug i restauranter eller ved arrangementer. Hertil kommer, de robuste enheder også til privat brug er et glimrende valg.

Hvis du er på udkig efter en høj kvalitet underlimning køleskab med en glasdør til din fest rum, er du helt rigtigt med food service køleskabe fra vores butik. Den solide konstruktion sikrer en lang levetid, hvilket giver dig mest muligt ud af dit køb.

Supply must i fremtiden pålideligt med kolde drikkevarer såsom øl og læskedrikke uden dig til dette formål køleskabet i dit køkken beslaglægger tage gæster på din private fester.

Gastro køleskabe med godt udstyr

Vores Gastro køleskabe lader intet tilbage at ønske. Takket være et temperaturområde på 2 til 10 ° C, kan du beslutte, hvordan du kold, eller ønsker dine gæster til at nyde drikkevarer.

Takket være to support riste kan, den tilgængelige lagerplads bruges optimalt, mens rustfrit stål indvendigt og aluminium uden sikre en særdeles robust konstruktion af Gastro køleskabe.

Den Tvungen-luftkøling er udstyret med en digital, automatisk afrimning. Selvlukkende døre bidrager også i stor turisme flyder at udglatte arbejdsgange. De praktiske interiør belysning sikrer, at du altid har de resterende indhold i dit køleskab i udseende og i tide nemt kan tage sig af leverancer.

Gastro køleskab online

Hvis du har brug for en ny Gastro køleskab, er du kommet til det rette sted. I vores online butik kan du finde Gastro køleskabe i forskellige størrelser med en, to eller tre døre og en netto kapacitet på op til 338 liter.

Enten som et udendørs køleskab eller til indendørs brug - sammen med vores høje kvalitet enheder i forskellige versioner, du kan altid stole på perfekt kølet drinks

Køb køleskab efter eget valg i vores butik og drage fordel af ikke blot høj produktkvalitet og rimelige priser, men også fra en hurtig levering til den adresse, du angiver. Gastro