Vin køleskabe til en komplet vin fornøjelse

Hvis vinen ikke mister sin smag, er det vigtigt at opbevare det ordentligt. Som regel er det ikke tilstrækkeligt blot at sætte vinen i kælderen. I stedet bør det bruges en vin køleskab.

Afhængig af modellen er der i vin køleskabe forskellige opbevaringsrum, så både rødvin kan gemmes og hvidvin med den perfekte temperatur.

I vores online shop finder du et udvalg af vin køleskabe, som du kan bruge bøde for opbevaring af dråber. Find høj kvalitet vin frysere er ikke kun egnet til restauratører, men også for sofistikerede privat vinelskere.

Hvorfor en vin køleskab er et godt valg

opbevaring i hjemmet eller i kælderen skyldes de sædvanlige variationer i temperatur er der som regel ikke et godt valg og kan meget let påvirke kvaliteten af vinen.

Desuden forskellige vine har meget forskellige krav, når det kommer til deres opbevaring og derved fremherskende temperatur. Mens rødvin kræver noget højere temperaturer, bør hvidvin opbevares relativt køligt.

Med en vin køleskab, kravene i de forskellige vine kan dog udføre optimalt. Modeller med forskellige temperaturer endda gør det muligt at styre temperaturen af rødvin og hvidvin eller rosé og champagne samtidig perfekt.

Således alle vine takket være en god vin køleskab under optimale betingelser på ét sted er gemt, så de altid er til servering til gæster.

Forskellige typer af vin køleskabe

Det ydre af en vin køleskab svarer til den af et konventionelt køleskab. Men vin køleskabe udstyret i de fleste tilfælde med glasdøre, så at den lagrede deri vinflasker er altid synlige.

Vin køleskabe fås i forskellige størrelser. Derfor er antallet af vinflasker, der kan gemmes i dem, er anderledes. bortset fra vinklimaskabe er ofte udstyret med flere temperaturzoner. En sådan model er særligt egnet, når forskellige typer vin og måske endda champagne eller mousserende vin, der skal opbevares i samme kabinet.

De fleste vinkøleskabe er udstyret med glasdøre, mens deres sidepaneler begge lavet af plastik, som kan også være lavet af metal. For at beskytte vinen på lager, er det på grund af den glasfront er ofte sådan, at vin kabinetter er udstyret med et UV-filter.

forskelle mellem vinklimaskabe og lagring af vin kabinetter

Forskellene mellem forskellige vin køleskabe er temmelig store. Foruden vinklimaskabe med flere temperaturzoner, er der også såkaldte vinklimaskabe. Disse har kun en temperaturzone.

En vinkøler er billigere i almindelighed. Det er dog ikke muligt at gemme i det flere sorter på samme tid. Er det i hvert fald ikke planlagt, en vinkøler, er imidlertid en omkostningseffektiv løsning til at gemme ordentligt til vin.

Hvis en vin køleskab har flere temperaturzoner, taler man om en vin køligere. I en sådan model kan for eksempel være, rød og hvid vin butik på samme tid. Vinklimaskabe er tilgængelige som begynderniveau modeller med to temperaturzoner. Derudover er der også nogle højere priser modeller, hvor tre eller flere temperaturzoner er tilgængelige. Uanset hvilken temperatur kan være enhver zone i vinkøler regulere separat.

Den rigtige temperatur er afgørende i vin opbevaring

Den rigtige temperatur, når opbevaring af vin afgørende. Fordi det sikrer, at de fine vine permanent bevarer sin smag og en perfekt vin nydelse er mulig.

Både i lejligheden og i en normal kælder temperatursvingninger kan aldrig undgås, og en hvælvet kælder, hvor vinen kan holdes, bør formentlig kun tilgængelig for meget få mennesker til rådighed.

En vin køleskab giver imidlertid en konstant temperatur i lagring af vin. Dette er indstillet til den korrekte højde, afhængigt af typen af vin og kølesystemet af vinen kabinet så sørger for, at det hele tiden er.

Som dimensioner en vin køleskab, adskiller sig ikke fra dem i et almindeligt køleskab, kan det let i kælderen eller i køkkenet sat op uden behov for usædvanligt generøs mængde plads påkrævet.

Af den måde, er også fugtigheden i vin opbevaring en vigtig faktor. En vin køleskab sikrer, at enhver tid har den rigtige værdi i opbevaring af vin.

Hvilken temperatur vin køleskab bør fastsættes?

skal være på hvilken temperatur en vin køleskab sæt afhænger af den monterede deri drikkevarer. Er røde og hvide vine opbevares i en længere periode i vinen skab, en temperatur anbefaler 10 og 12 ° C

Den rigtige drikke temperatur en tør hvidvin er sædvanligvis fra ca. 9 til 11 ° C. Ved meget søde hvidvine, er det bedst at vælge en lidt højere temperatur til at drikke. Mere end 14 ° C skal det for optimal nydelse af vin, men også ikke at være.

kan fuldt ud udstille

Denne rødvin sin aroma, det bør nydes med en temperatur 16-18 ° C. Er din vinkøler sæt ved 12 ° C, skal du fjerne den røde vin i tide, så han kan påtage sig den rigtige temperatur. Rødvin skal trække lidt løft før du drikker den.

Hvis det er en særlig frugtagtig rødvin, ved den måde, det kan godt være, at dens smag ved en temperatur på 14 ° C maksimum optimalt komme til sin ret og vinen skal derfor ikke varme op for længe.

Champagne og mousserende vin smag bedst, når dens temperatur er omkring 7 ° C. Hvis de holdes i vinkøleskabet, de derfor kræver deres egen temperatur zone. Hvis dette ikke er til rådighed, bør de før drikker igen længere nede køles.

Opbevar

vinflasker liggende eller stående?

Udover den passende fugtighed og den rigtige temperatur opstår, når opbevaring af vin altid spørgsmålet om, hvorvidt flaskerne skal opbevares lodret eller vandret.

Hvis vinflasker med propper en klassiker, er det generelt tilrådeligt at opbevare dem liggende. Ellers kan proppen tørre ud med tiden. dette sker dog vinen kun, hvis der opbevares i lang tid. Skulle han være beruset inden for to år, giver en opretstående opbevaring trods propper normalt ikke et problem.

vinflaske med en prop lavet af plastik eller skrue det dog ligegyldigt, hvilken position flaskerne holdes. De kan derfor også for en længere lagringstid opbevaret opretstående uden problemer.

Hvad er vigtigt, når de køber en vin køleskab

Når du køber en vin køleskab, er der flere ting at overveje. Først og fremmest, det betyder noget, hvor mange forskellige sorter bør opbevares i vinen skabet.

Når det kun drejer sig om én type, eller alle vine bør holdes ved samme temperatur, er det tilstrækkeligt at købe en simpel vinkøler.

Hvis vinkøleskabet skal være gemt, men rød- og hvidvinen stadig moussere, er et køb af Weintemperierschranks en stor anbefaling og har flere temperaturzoner inkluderet.

Hvor stor bør et vinkabinet være?

Ud over det tekniske udstyr på forhånd skal naturligvis tages størrelsen af vinen i betragtning køleskab. Det er afgørende i den forbindelse i første omgang, at antallet af flasker fundet i vin kabinet på samme sted, mens den netto volumen snarere spiller en mindre rolle i liter.

I vores online shop finder du for eksempel vin køleskabe, hvor der kan opbevares i op til 65 flasker ad gangen. På denne måde, du er nok plads til din rådighed for at blive godt forberedt på en større gæsteoptræden og kan perfekt hærdet vin i tilstrækkelig mængde lager.

Det er naturligvis vigtig sag på forhånd for at sikre, at du vil have tilstrækkelig gulvplads til rådighed for vinen køleskabet efter eget valg. Endelig er du medbringe en generøst proportioneret vin skab noget, når du har denne ingen plads.

Hvor meget strøm bruger en vin køleskab?

I en tid med stigende energipriser og en stadig stigende miljøbevidsthed, er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på strømforbruget, når de køber en vin køleskab. Efter alt, den vin køleskab er permanent i drift og kører 365 dage om året 24 timer.

Information om dette er blandt andet det såkaldte energimærke, som er nødvendig for elektriske apparater i nogen tid selv ved lov. På denne producent udskrives energieffektivitetsklasse af hver vin køleskab ved siden af modelnavnet og navnet på.

Den mest effektive apparater nu have energieffektivitetsklasse A +++, hvilket kan betyde et væsentligt lavere forbrug i forhold til modeller med energieffektivitet klasse A + godt.

Desuden findes på etiketten på det årlige energiforbrug i kilowatt-timer, støjniveauet i decibel, og det maksimale antal flasker, der kan rummes i vin kabinet. Energimærket du derfor ikke kun indeholder oplysninger om det forventede strømforbrug, men også giver dig endnu flere nyttige oplysninger for at vælge en passende vin køleskab.

Vin Køleskabe med forskelligt udstyr

vin køleskab er ikke det samme vinkøleskab. Nogle modeller kan afvige væsentligt fra hinanden delvist. Det gælder både for deres pris samt deres udstyr.

Såkaldte vinklimaskabe repræsenterer den simpleste form af en vin køleskab, mens vinklimaskabe tilbyder takket være flere separate temperaturzoner yderligere muligheder for opbevaring af vin.

være

Desuden en vin kabinet dåse med et forskelligt antal hylder udstyret. Dette er også en mulig forskel i de faciliteter, som eventuelt kan spille en rolle i den senere brug.

Ud over den førnævnte grundlæggende udstyr, nogle vinkølere tilbyder også forskellige komfort og sikkerhedsfunktioner. for eksempel især praktisk er en integreret temperatur display, ved hvilken temperaturen af de forskellige zoner komfortabelt i vin kabinet og kan reguleres så tæt som muligt.

Desuden er nogle vinkøleskabe er også udstyret med en børnesikring eller et slot. Sidstnævnte er især nyttig, når den opbevares i en vin kabinet særligt dyre vine.

Vin skabe med træk-ud hylder

Der er vinkabinetter, hvor midlerne til opbevaring af flasker hylder kan tage af. Dette kan vise sig at være en fordel i et større antal flasker.

er dog også reducerer den tilgængelige plads i vinkøleskabet på samme tid. Måske er det derfor på trods af den upraktiske håndtering kan det godt give mening at købe en vin køler med faste.

Hvad gør et vinkøleskab?

I hvert fald hvis du lægger vægt på en ordentlig nydelse af vin eller hæld fine vine selv i din restaurant virksomhed, en vin køleskab er absolut et køb, der er værd.

Som med andre elektriske apparater findes også i vin køleskab modeller i mange forskellige prisklasser. findes særlig billig kompakte enheder allerede for lidt mere end 100 euro.

For en høj kvalitet vin kabinet, men du bør helt sikkert forvente et par hundrede euro. Så kan du også ønsker at forlade denne vin køleskab kan score dit valg med en god kvalitet og en tilsvarende lang levetid, dog.

Idriftsættelse af en vin kabinet

Den idriftsættelse af en vin køleskab er ikke en alt for stor udfordring. Endelig skal enheden være lige præcis som et køleskab til strømforsyningen tilsluttet og indstillet til den korrekte temperatur.

For at sikre korrekt luftcirkulation for at sikre, at det er vigtigt at opretholde tilstrækkelig afstand fra væggen. Normalt er denne mødes omkring ti centimeter. For en sikkerheds skyld bør altid bruge producentens anvisninger tages i betragtning.

Hvis du kun lidt plads til rådighed, kan du vælge den vej, hvis det er nødvendigt, for at en indbygget model. En sådan vin kabinet kan normalt meget godt i et eksisterende køkken integreret. Sammenlignet med opsætning af en fritstående enhed, skal du naturligvis tage en lille ekstra indsats i betragtning i denne sag.

Når det er sagt, huske på, at selv en vin køleskab er ikke tavs, når du vælger placering. Selvom støjniveauet holdes inden for visse grænser, kan en vin kabinet i stuen eller studere derfor forstyrre permanent godt.

I dette tilfælde er det fornuftigt at vælge en svag mulig model. Hvis vinkøleskabet dog placeres i kælderen eller i køkkenet, dens volumen, selvfølgelig, betyder ikke noget.

Vin køleskabe korrekt ren

Især i cateringvirksomheder, er det afgørende at sikre en ordentlig hygiejne. Men i den private sektor er mad og forureninger naturligvis ikke en anbefalet kombination.

Vin Køleskabe skal derfor rengøres regelmæssigt. Dette hjælper modvirker spredningen af bakterier og bakterier og forhindre dårlig lugt i vin kabinet.

For at en vin køleskab til rent, er det endda nødvendigt, først at tage alle de vinflasker ud af det. En fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel er nok til regelmæssig brug at rense indersiden af vin kabinet.

Ved afslutningen af de rengjorte overflader derefter kun skal tørres, inden tidligere fjernede flasker kan placeres tilbage i vin køligere.

For at sikre funktionsdygtigheden af vinkøleskabet permanent og dermed ubrydelig afkøling af de lagrede vinflasker at sikre ventilationshuller på vin kabinet bør renses for støv ved rengøring fra tid til anden. Dette ikke kun sikrer, at din vin forbeholder sig ret temperatur, men kan også hjælp i kommer, at strømforbruget for vin køleskab, der ikke unødigt forøget.

En vin køleskab har mange fordele

Brugen af en vin køleskab har mange fordele. Købet er derfor ikke kun for restauratører, men også for personer, der nyder lejlighedsvis glas god vin, anbefales.

Brugen af en vin køleskab indebærer især følgende fordele:

●           Vinflasker kan opbevares pålideligt ved en konstant temperatur.

●           Optimale opbevaringsbetingelser sikre en lang holdbarhed og en upåklagelig smag af vinen.

●           Vinkøleskabe kræver ikke meget plads og kan ofte nemt i et normalt køkken oprettet.

●           Afhængig af modellen, kan forskellige temperaturområder bruges til forskellige typer vin.

●           Håndteringen af en vin køleskab ikke kræver en betydelig mængde tid.

Høj kvalitet vin køleskabe online

I vores online shop finder du et udvalg af kvalitetsvin køleskabe. Modellerne, der tilbydes af os overbeviser med gode faciliteter og kvaliteten kendt producent bevist

.

Køb vin kabinet efter eget valg bekvemt online. Vi leverer din bestilling hurtig og pålidelig, så du kan starte din nye vinkøler snart og en komplet vin fornøjelse således intet står i vejen.