Køb dræningsmåtter i forskellige design

For at sikre god hygiejne er selvfølgelig grundig skylning af de anvendte briller naturligvis vigtig. Det er dog mindst lige så vigtigt at muliggøre hurtig og fuldstændig tørring. Til dette formål anbefaler vi brugen af passende dræningsmåtter, som du har i vores butik i forskellige størrelser og design finde. Uanset om det er til privat brug eller til professionel brug - vi er garanteret at have de rigtige dræningsmåtter.

Hvorfor du skal bruge dræningsmåtter

Dreneringsmåtter har mange fordele. Det er derfor værd at bruge praktisk tilbehør både i catering og derhjemme. Ved at bruge dræningsmåtter får du fordel af følgende fordele:

  • Tids- og arbejdsbesparelser
  • Bedre hygiejne
  • Skinnende retter
  • Reduktion af knust glas

dræner sparer tid og arbejde

Ved at placere dine briller på en dryppemåtte efter vask, sparer du tid og arbejde. Fordi resterne af skyllevandet kan drænes af sig selv, så brillerne også tørre / tør uden din indgriben.

dræningsmåtter forbedrer hygiejnen

Fugt er den ideelle yngleplads til alle slags bakterier. Dræningsmåtter gør det muligt for skålene at tørre særlig hurtigt på grund af luftcirkulationen. På denne måde hjælper de ikke kun med at sikre, at dine briller er klar til brug igen rettidigt, de hjælper også med at forbedre hygiejnen i dit køkken eller restaurant.

dræningsmåtter giver mere glans

Jo hurtigere dine briller tørrer, jo bedre kan du undgå uønskede kalkmærker og vandpletter efter skylning. Drypningsmåtter giver således automatisk mere glans og renlighed og hjælper med at reducere den ofte nødvendige polering efter vask til et minimum.

Dræningsmåtter beskytter dine tallerkener

Uanset om tallerkener, kopper eller briller - hvis skålene anbringes på en hård hylde efter opvask, forårsager dette uundgåeligt regelmæssig skade. Dette gælder især, når der er meget betjening, og opvaskning skal være særlig hurtig. Dræningmåtter kan hjælpe med at reducere glasbrud. Fordi de er blødere og beskytter opvasken mod revner eller tårer.

Vi tilbyder et bredt udvalg af dræningsmåtter

Hvis du leder efter passende dræningsmåtter, er du kommet til det rigtige sted. Fordi i vores butik finder du et stort udvalg af dræningsmåtter i forskellige størrelser og former. Uanset hvilket formål du har brug for din dræningsmåtte - har vi den rigtige løsning. Ud over almindelige dræningsmåtter kan du også købe måtter med opsamlingsbakker, smalle serveringsmåtter til bjælketællere og rullemåtter, der kan skæres i størrelse.

dræningsmåtter med dryppebakke

En dryppemåtte med en drænpande reducerer den krævede indsats til rengøring markant. Fordi vandet samles i karret, som let kan tømmes og rengøres om nødvendigt. På denne måde undgår du en våd tæller, som du skal tørre og rengøre konstant.

Smalle serveringsmåtter til tilberedning af cocktails

Vores smalle serveringsmåtter er ideelle til brug i bjælketællere. Deres hævede fæl fanger pålideligt resterne af drinks, så du ikke behøver at tørre konstant. Samtidig tilbyder de dine briller et sikkert stativ, når du tilbereder cocktails.

Rullematte, der kan klippes i størrelse

Vores billige rullemåtter fås i fire forskellige farver ved måleren. De letplejede måtter kan vaskes i op til 50 grader. De fremskynder tørkeprocessen og kan skæres i ethvert format.