Antal haner eller øltyper

Hygiejne og vedligeholdelse af tællerudstyret

Vaskemiddel og svamp er ofte ikke tilstrækkelige til hygiejnisk rengøring af dine doseringssystemer, briller og andre enheder. Især hvis du driver catering, er rene og kimfrie enheder et must, og det skal ofte gøres hurtigt, så retter og apparater er klar til brug igen med det samme. I vores online butik finder du både glasvaskemaskiner og rengøringssæt til dispenseringssystemer samt dræn og vandfittings. Vi tilbyder også rengøringsredskaber, fra desinfektionsmidler til rengøringstabletter til rengøringssvampe.

Glasvaskemaskiner og tilbehør

Vi tilbyder delfinsglasvaskemaskiner som 2-pot eller 1-pot modeller med potskylning eller fritstående skylning til forbindelse til undersink eller gastrohanen. Desktopenheden kan også bruges uden en vask og er derfor især velegnet til festlige begivenheder. En delfinglasskive sparer op til 70% vand og energi, fordi det skyller koldt. Husets snavsafvisende og afrundede overflade gør rengøringen lettere. Den indre børste fastgøres med en bajonetlås, så den hurtigt kan udskiftes. Tilbehør til din delfinglasvask finder du på ich-zapfe.de eksterne børster, interne børster, børsterensere og andre. De specielle glasvasketabletter er designet på en sådan måde, at de renser brillerne krystalklare og garanterer ølskumets stabilitet. I vores sortiment finder du også glasvaskemaskiner i høj kvalitet fra Spülboy-mærket, og vi tilbyder også 3-delt glasvaskebørste-sæt uden hus med gummiknap i forskellige størrelser.

Professionel rengøring af dispenseringssystemet

Du finder forskellige rengøringsbørster, desinfektionsmidler og andre specialværktøjer til korrekt rengøring af din dispenser i vores omfattende sortiment. For at give bakterier og stædigt snavs ingen chance, skal du udføre en alkalisk og derefter en sur rengøring på dit doseringssystem. Til dette formål finder du kemiske rengøringsmidler i pulver- eller tabletform fra mærket Bevi. Skyl derefter de små svampgummikugler gennem øllinjerne, som er i stand til at fjerne snavs og snavs fra de smalle slanger. Oplev vores praktiske rengøringssæt til 1-rørs og 2-rørs dispenseringssystemer og tønder, der indeholder slanger og slangeklemmer til rengøring af rør, svampekugler, tapfedt, desinfektionsmiddelskoncentrat og andet vigtigt tilbehør.