ich-zapfe

Fadølsanlæg, Øldispenser - PYGMY 25/K LIMITED EDITION med membranpumpe, 1-linje tørkøleanordning lavet af rustfrit stål, 35 liter/t, Green Line


Varenummer NEW-10757

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 7,795.69
DKK 6,125.13 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølsanlæg PYGMY 25 / K LIMITED EDITION med membranpumpe, 1-linjes tørkøler af rustfrit stål, 35 liter/t, Green Line

//cdn02.plentymarkets.com/1scq80vj4apc/frontend/ich-zapfe_de/grafiken/snowflake.png" style="width: 26px; height: 26px;">    Kapacitet: 35 l kølet øl i timen justerbar ved en temperatur på +3 til +10 ° C

//cdn02.plentymarkets.com/1scq80vj4apc/frontend/ich-zapfe_de/grafiken/tome.png" style="width: 26px; height: 26px;">    Klar til brug på 2-4 minutter

//cdn02.plentymarkets.com/1scq80vj4apc/frontend/ich-zapfe_de/grafiken/temperature_mode.png" style="width: 26px; height: 26px;">    1-sidet tør køler

//cdn02.plentymarkets.com/1scq80vj4apc/frontend/ich-zapfe_de/grafiken/design.png" style="width: 26px; height: 26px;">    Det moderne og robuste design garanterer lang levetid og nem transport

//cdn02.plentymarkets.com/1scq80vj4apc/frontend/ich-zapfe_de/grafiken/Low_energy.png" style="width: 26px; height: 26px;">    Køleteknologi er 45% mere effektiv

    Green Line - miljøvenlig

Er du på udkig efter en ølmaskine, der kan imponere dine gæster med en kold og velsmagende drik på få minutter? Så er PYGMY 25/K LIMITED EDITION øldispenseren det perfekte valg til dig!

Karakteristika:

 • Kapacitet: 35 l kølet øl i timen justerbar ved en temperatur på +3 til +10 °C
 • Klar til brug på 2-4 minutter
 • 1-sidet tørkøler
 • Det moderne og robuste design garanterer lang levetid og nem transport
 • Køleteknologi er 45 % mere effektiv
 • Miljøvenlig Green Line

PYGMY 25/K LIMITED EDITION øldispenseren er udviklet til at give dig den mest egnede løsning til din fest eller hjemmebar. Den imponerende kapacitet på 35 liter i timen og det justerbare temperaturområde fra +3 til +10 °C giver dig mulighed for at servere øl med den perfekte temperatur.

Den 1-sidet tørkøler på denne ølmaskine sikrer den optimale køleydelse uden behov for ekstra kuldioxid, og den praktiske membranpumpe opbygger tryk i cylinderen, så dispenseren er let at anvende til enhver lejlighed.

Mens det moderne og robuste design garanterer lang levetid og nem transport, er det den effektive køleteknologi, som er 45 % mere effektiv, der gør forskellen. PYGMY 25/K LIMITED EDITION øldispenseren kan prale af Miljøvenlig Green Line, hvilket garanterer en energibesparende og samtidig miljøvenlig brug.

Med denne ølmaskine er du sikret en nem og bekvem måde at servere øl på, uanset om du holder fest eller har besøg af venner og familie. PYGMY 25/K LIMITED EDITION øldispenseren er en investering, der giver god værdi for pengene og samtidig sørger for, at dine gæster vil have en uforglemmelig oplevelse.

 • Denne ølmaskine er bygget til at holde i mange år. Rustfrit stål og højkvalitetskomponenter sikrer en pålidelig drift og et flot udseende.
 • Med en kapacitet på 35 liter kølet øl i timen kan du se frem til aldrig at mangle øl til dine gæster, selv når der er fuld gang i festen.
 • Det justerbare temperaturområde gør det muligt at servere den ideelle temperaturøl på ethvert tidspunkt og i enhver situation.
 • Membranpumpen er designet til at opbygge tryk i cylinderen, hvilket giver dig mulighed for at servere øl på en nem og bekvem måde.
 • Denne ølmaskine har en energibesparende drift, som er god for miljøet og giver dig mulighed for at spare på dine omkostninger til elektricitet.
 • Takket være det praktiske 1-sidet tørkølingssystem er denne dispenser let at installere og bruge uden behov for ekstra kuldioxid.
 • PYGMY 25/K LIMITED EDITION øldispenseren er den perfekte gave til enhver, der ønsker at tilføje lidt ekstra sjov til deres hjemmebar eller fester.
 • Det moderne og robuste design af denne ølmaskine sikrer en flot og stilfuld tilføjelse til dit hjem eller din fest.
 • Med dens imponerende kapacitet og justerbare temperaturområde er denne ølmaskine ideel til at imponere dine gæster eller servere øl til en større gruppe mennesker.
 • Den Miljøvenlige Green Line garanterer, at denne ølmaskine vil give dig en energibesparende og miljøvenlig brug, som ikke vil påvirke dit strømforbrug eller miljøet negativt.
 •      

  Vare-ID 99922305
  Tilstand
  Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
  Producent ich-zapfe
  Fremstillingsland Tyskland
  Indhold 1 stykke
  Vaegt 17000 g
  Nettovaegt 17000 g
  Dimensioner 181×311×376mm

  Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

  top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

  Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

  sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

  ofte købt med...

  Du kunne også være interesseret i: