ich-zapfe

Trykluftslange NW 6mm (5/16" / 8mm) sælges i metermål - Til catering & industri


Varenummer 443903

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 14.89
DKK 11.91 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Trykluftslange NW 6mm (5/16" / 8mm) sælges i metermål - Til catering & industri

Vores NW6mm trykluftslange er den perfekte løsning til professionelle catering- og industrifaciliteter. Vores slange er blevet designet med henblik på at give dig en pålidelig og sikker forbindelse til dit udstyr og maskiner, uanset om du arbejder i cateringbranchen, baren eller andre professionelle miljøer. Læs videre for at lære mere om hovedfunktionerne ved vores NW6mm trykluftslange.

Robust og holdbar kvalitet til høje belastninger

Vores NW6mm trykluftslange er lavet af materialer af høj kvalitet, der kan modstå høje belastninger. Dette betyder, at slangen kan holde til almindelig brug og ikke vil bryde eller blive beskadiget nemt.

Fleksible funktioner, der gør det nemt at installere og tilpasse til forskellige applikationer

Vores NW6mm trykluftslange er designet til nem installation og tilpasning til forskellige applikationer. Dette betyder, at du kan skære slangen til den nøjagtige længde, du har brug for, og tilpasse dens vinkel og position for at matche dine enheder og maskiner.

Blad overflade til nem rengøring for at sikre et hygiejnisk miljø i din spisestue

Slangets flade og glatte overflade gør det nemt at rengøre og sikre, at der ikke opbygges bakterier eller skidt på slangen, som kan forurene dit gastronomiske miljø.

Tilgængelig i metermål, så du kan skære slangen til den nøjagtige længde efter dine behov

Vores NW6mm trykluftslange sælges i metermål, så du kun behøver at købe det nøjagtige antal meter, du har brug for. Dette sparer dig tid og penge og sikrer, at du ikke har overskydende slange, der ligger rundt omkring.

Alsidig anvendelse i restauranter, barer eller andre professionelle miljøer

Vores NW6mm trykluftslange er designet til alsidig anvendelse i en bred vifte af professionelle miljøer. Den kan bruges i restauranter, barer, køkkener, kantiner og meget mere.

Fås i en række forskellige slangefarver (afhængigt af tilgængelighed) for at matche din stil

Vores NW6mm trykluftslange fås i en række forskellige slangefarver for at matche din stil og indretning. Farver varierer afhængigt af tilgængelighed, så kontakt os for at finde ud af, hvilke farver der er tilgængelige på tidspunktet for din bestilling.

Præcis justering, selv for mindre mængder, for at give en skræddersyet løsning

Vores NW6mm trykluftslange kan justeres præcist til selv mindre mængder for at give dig en skræddersyet løsning, der passer til dine nøjagtige behov.

Vores mange års erfaring og høje kvalitet garanterer pålidelig og effektiv drift af dine enheder

Vi har mange års erfaring med at skabe trykluftslanger af høj kvalitet til professionelle miljøer. Du kan være sikker på, at vores NW6mm trykluftslange vil give en pålidelig og effektiv drift af dine enheder og maskiner.

Nemt at bestille og hurtigt leveret

Det er nemt at bestille vores NW6mm trykluftslange på vores hjemmeside. Vi leverer hurtigt og pålideligt, så du kan få din slange leveret til din dør, når du har brug for det.

Stol på, at vi giver dig de værktøjer, du skal bruge for at holde dit udstyr kørende optimalt

Hos os kan du stole på, at vi vil give dig de værktøjer og løsninger, du har brug for, for at holde dit udstyr i tip-top stand. Vi tror på at levere pålidelige og pålidelige produkter, der giver en problemfri drift af dine enheder.

Bestil vores NW6mm trykluftslange i dag, og oplev fordelene ved denne højkvalitetsløsning. Vi garanterer, at du vil blive tilfreds med dit køb.

Vare-ID 452341
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 100 g
Nettovaegt 100 g
Dimensioner 100×100×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: