ich-zapfe

Adapter 5/8" til 3/8" slanger påskruet stik


Varenummer 443862

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 87.08
DKK 68.47 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Adapter 5/8" til 3/8" slanger påskruet stik

Vores 5/8" slangeadapter til 3/8" slangeskruefitting tilbyder flere funktioner, der gør det til et uundværligt produkt i industrielle applikationer. Her er nogle af de vigtigste fordele:

 • Hurtig og enkel installation:Vores adapter forenkler i høj grad installationen af ​​slangen, reducerer den nødvendige indsats og fremskynder proceduren.
 • Klødesign for bedre funktionalitet:Kløerne på vores adapter giver et sikkert og pålideligt greb, hvilket minimerer risikoen for vand eller andre væskelækager.
 • Velegnet til forskellige industrier:Vores adapter kan bruges i forskellige industrielle applikationer, herunder vandbehandling, fødevare- og drikkevareindustrien, trykluftsystemer, brug med luft, gas, vakuum og andre væsker.
 • Nem vedligeholdelse og reparationer:Takket være vores innovative design er alle defekter let at identificere, hvilket i høj grad forenkler vedligeholdelse og reparationer.
 • Mulig brug med forskellige væsker og gasser:vores adapter er ekstremt alsidig og fleksibel og tilpasser sig til flere applikationer og væsker.
 • Innovativt design for optimal ydeevne:Vores adapter er designet til optimal ydeevne med kløer, der sikrer et sikkert greb og minimerer lækage af vand eller andre væsker.
 • Miljøvenlig løsning:Vores adapter bruger genanvendelige materialer og overholder moderne standarder for bæredygtigt arbejde, hvilket bidrager til miljøvenlig og bæredygtig drift.
 • Højeste kvalitet garanteret:Vi tager kvalitet og funktionalitet med største seriøsitet og garanterer, at vores adapter fuldt ud lever op til dine forventninger.
 • Omkostningsreduktion:Takket være dens lette installation, pålidelighed og enkle vedligeholdelse sparer vores adapter dig tid og penge på lang sigt.
 • Alsidige applikationer:Vores adapter er velegnet til flere industrielle applikationer og tilbyder en unik løsning til forskellige behov.
 • Investering i fremtiden:Vores adapter tilbyder ikke kun en løsning til dine nuværende behov, men er også en investering i fremtiden for dine arbejdsprocesser.

Nem installation, pålidelighed og funktionalitet

Vores 5/8" slangeadapter til 3/8" slangeskruefitting er designet til at give en enkel, hurtig og pålidelig løsning til slangeinstallation. Med vores adapter bliver installationen meget nemmere og hurtigere, hvilket reducerer den nødvendige indsats betydeligt og sikrer en pålidelig og effektiv forbindelse uden risiko for lækager af vand eller andre væsker.

Grundlaget for vores innovative design er præcisionskonstruerede kløer, som sikrer et sikkert og pålideligt greb, og minimerer risikoen for lækager. Adapteren skrues nemt på 3/8" slanger, hvilket forenkler proceduren og sikrer en solid og pålidelig forbindelse.

Alsidige industrielle applikationer

Vores 5/8" slangeadapter til 3/8" slangeskruefitting er velegnet til forskellige industrielle anvendelser, hvilket gør det til et alsidigt og fleksibelt produkt. Takket være dens tilpasningsevne kan vores adapter bruges til vandbehandling, i fødevare- og drikkevareindustrien, i trykluftsystemer, men også til brug af luft, gas, vakuum og andre væsker.

Med vores adapter kan du spare kostbar tid, når du installerer dine rør, og du regner med et pålideligt og brugervenligt produkt. Takket være vores opmærksomhed på funktionalitet og kvalitet, kan vores adapter bruges til forskellige behov og industrisektorer og tilbyder et unikt og innovativt alternativ til produkter, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet.

Vare-ID 452304
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Indhold 1 stykke
Vaegt 40 g
Nettovaegt 40 g
Dimensioner 40×40×40mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: