ich-zapfe

Låsering til 3/8" slange & stik - Rød, til ølledninger & hanesystemer


Varenummer 443836

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 8.26
DKK 6.48 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Låsering til 3/8" slange & stik - Rød, til ølledninger & hanesystemer

Med vores effektive låsering til 3/8" slange og stik kan du sikre dine ølledninger og hanesystemer mod utilsigtet løsning og spild af drikkevarer, samtidig med at du forbedrer sikkerheden på din cateringvirksomhed.

  • Robust og holdbar- Vores låsering er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at modstå krævende forhold i cateringbranchen.
  • Nem at bruge- Den iøjnefaldende røde farve og specielle form gør det nemt at genkende og håndtere låseringen, uden at kræve nogen særlig viden eller værktøj.
  • Effektiv låsning- Vores låsering sikrer pålidelig låsning af 3/8" slanger og stik, og beskytter mod utilsigtet løsning, potentielle ulykker og spild af drikkevarer.
  • Universal pasform- Låseringen passer til 3/8" slanger og tilslutninger og kan bruges i en lang række applikationer.
  • Perfekt tilføjelse til din driftssikkerhed- Invester i vores professionelle låsering og forbedre sikkerheden på din cateringvirksomhed. Låseringen vil blive en uundværlig del af dit cateringudstyr takket være dens lette håndtering og effektive sikkerhedsfunktion.
  • Alsidig- Vores låsering er velegnet til anvendelse i øllinjer og dispenseringssystemer, men også til andre applikationer, hvor der anvendes 3/8" slanger og stik.
  • Hurtig og nem installation- Låseringen er hurtig og nem at installere og bruge, uden at kræve nogen særlig viden eller værktøj.
  • Omkostningseffektiv løsning- Undgå fejl og reparationsomkostninger ved at bruge vores pålidelige låsering. Det er en omkostningseffektiv løsning, der vil spare dig tid og penge på lang sigt.
  • Professionel kvalitet- Vores låsering er specielt udviklet til professionel brug i barer og restauranter, og du kan stole på kvaliteten og effektiviteten af produktet.
  • Beskyt dine drikkevarer- Med vores låsering kan du beskytte dine drikkevarer mod spild og forurening, mens du opretholder en høj produktkvalitet.

Invester i vores låsering til 3/8" slange og stik, og få fuld kontrol over dine ølledninger og hanesystemer, samtidig med at du forbedrer sikkerheden på din cateringvirksomhed.

Vare-ID 452279
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 5 g
Nettovaegt 5 g
Dimensioner 100×100×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: