ich-zapfe

Blandingsbatteri, Badeværelses vandhane - Enkelt greb vægmikser 3/4


Varenummer NEW-3158

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 4,063.75
DKK 3,192.93 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Blandingsbatteri, Vandhane, Badeværelses vandhane - Enkelt greb vægmikser 3/4

Opgrader din restaurant eller bar med det 3/4" forkromede etgrebs vægmonterede blandingsbatteri, designet til daglig brug i cateringbranchen. Her er de vigtigste egenskaber:

Specielt designet til brug i cateringbranchen

  • Robust konstruktion:Denne hane er bygget til at modstå udfordringerne i cateringmiljøet og har en holdbar 3/4" forkromet konstruktion.
  • Attraktivt design:Den forkromede finish giver vandhanen et iøjnefaldende, skinnende look, der tilføjer æstetikken i dit køkken eller bar.
  • Holdbar keramisk patron:Den keramiske patron af høj kvalitet sikrer ensartet, langvarig ydeevne og reducerer risikoen for lækager.
  • Effektiv vandfordeling:Den drejelige tud med højflow-belufter giver mulighed for hurtig og nem påfyldning af glas og flasker.
  • Passelige dimensioner:Med en stigning på 150 mm passer vandhanen til de fleste standard vandtilslutninger, hvilket gør installationen til en leg.
  • Komfortabel betjening:Den samlede længde på 300 mm giver rigelig plads til komfortabel betjening, ideel til travle cateringmiljøer.

Perfekt tilføjelse til dit restaurant- eller barudstyr

  • Robust og pålidelig:Det 3/4" forkromede etgrebs vægmonterede blandingsbatteri er en væsentlig komponent i dit catering- eller barudstyr. Holdbart og pålideligt, det sikrer optimal ydeevne og langtidsbrug.

Få din opgradering nu, og drag fordel af en pålidelig, effektiv og æstetisk tiltalende løsning til dine daglige arbejdsprocesser. Installation og vedligeholdelse er let, så du kan optimere den daglige drift. Bestil i dag!

En opgradering til dit køkken eller bar

Det forkromede etgrebs vægmonterede blandingsbatteri giver ikke kun effektiv funktionalitet, men det tilføjer også stil og professionalisme til din virksomhed. Oplev en opgradering til dit køkken eller bar og bestil nu!

Vare-ID 452998
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3700 g
Nettovaegt 3500 g
Dimensioner 105×175×300mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: