ich-zapfe

Afløbsventil, bundventil vask 1 1/4"


Varenummer 443887

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 62.45
DKK 49.05 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Afløbsventil, bundventil vask 1 1/4"

Optimer vandafledning i dit professionelle køkken eller bar med vores højkvalitets 1 1/4 tommer drænventil til vask. Denne robuste ventil er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at sikre pålidelig dræning, nem rengøring og vedligeholdelse samt den optimale hygiejne på dit arbejdssted. Spar tid og ressourcer på installationen, da ventilen vil blive leveret komplet med tætning og kontramøtrik.

Dine fordele:

  • Perfekt størrelse: Med en størrelse på 1 1/4 tommer er vores ventil ideel til store køkkener og barer for at optimere vandafledning.
  • Komplet sæt: Levering inklusive tætning og kontramøtrik gør installationen til en leg og sikrer øjeblikkelig klarhed til brug.
  • Holdbar kvalitet: Den høje kvalitet garanterer en lang levetid og dermed en bæredygtig investering i effektiviteten af din gastronomi.
  • Optimal hygiejne: Vores ventil sikrer pålidelig dræning for at opretholde de højeste hygiejnestandarder i dit køkken eller bar.
  • Nem rengøring og vedligeholdelse: Ukompliceret vedligeholdelse sparer tid og ressourcer, så du kan fokusere på din kerneforretning.
  • Effektiv dræning af store vandmængder: Specielt designet til store kommercielle vaske, håndterer vores ventil ubesværet selv store vandmængder.
  • Smart installation: Den brønd-gennemtænkt konstruktion muliggør nem installation, selv for mindre erfarne brugere.
  • Alsidig anvendelighed: Vores afløbsventil til håndvask tilpasser sig fleksibelt til forskellige applikationer, hvilket gør den til den optimale løsning for professionelle.
  • Pålidelig funktionalitet: Med dens pålidelige ydeevne sikrer ventilen jævn drift, og sikrer et hygiejnisk arbejdsmiljø tilfredse kunder og medarbejdere vil sætte pris på.

Sikre dig vores afløbsventil til håndvask nu og revolutioner driften af dit køkken eller bar med øget effektivitet, pålidelighed og hygiejne!

Vare-ID 452323
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 80 g
Nettovaegt 80 g
Dimensioner 80×80×80mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: