ich-zapfe

Drypbakke, spildbakke - 490 x 100 mm, lang, rustfri stål


Varenummer NEW-99508

Producent: ich-zapfe


* Inkl. moms ekskl. Levering

Drypbakke, spildbakke - 490 x 100 mm, lang, rustfri stål

Hold dit bar-, café- eller restaurantområde pænt og ryddeligt med vores drypbakke. Denne lange bakke måler 490 x 100 mm og er lavet af højkvalitets 201 rustfrit stål, der garanterer holdbarhed og funktionalitet. Bortset fra at indfange spild og forhindre væsker i at trænge ind på omkringliggende overflader, kan vores drypbakke også minimere rod og forbedre hygiejne i dit daglige arbejde.

Fremragende funktioner:

  • Top-holdbarhed:Vores drypbakke er konstrueret af premium 201 rustfrit stål, der sikrer bemærkelsesværdig rustbestandighed og korrosion. Det sikrer, at denne bakke har en lang levetid, hvilket gør det til en fremragende investering i langvarig kvalitet.
  • Besværet vedligeholdelse:Det er nemt at holde vores drypbakke ren og hygiejnisk. Overfladen i rustfrit stål på bakken er nem at rengøre - bare brug en fugtig klud for at bevare dens uberørte udseende, og du kan opretholde et fejlfrit arbejdsområde.
  • Optimale dimensioner:
  • Optimale dimensioner:
  • strong>Denne bakke måler 490 mm i længden og 100 mm i bredden, hvilket giver den perfekte balance mellem størrelse og funktionalitet. Den er designet til effektivt at holde en række forskellige væsker, minimere spild og holde din plads organiseret og fri for rod.
  • Alsidige applikationer:Uanset om du er en bar- eller café manager, der ønsker at opretholde et pletfrit miljø, eller du arbejder i et hospital eller skole, kan vores drypbakke give dig en effektiv løsning til at holde dit område rent og ryddeligt.
  • Præcis konstruktion:Vores drypbakke er omhyggeligt konstrueret og sikrer, at alle detaljer bidrager til dens ydeevne og anvendelighed. Fra materialevalg til dimensioner er hver enkelt del omhyggeligt designet for at øge dens effektivitet.
  • Forbedret hygiejne:Konstruktionen i rustfrit stål giver ikke blot holdbarhed, men også forbedret hygiejne. Vores drypbakke kan sikre, at du slipper for bekymringer om spild og snavs, hvilket gør det til en konstant allieret i din indsats for at bevare rene og professionelle arbejdsområder.
  • Invester i renlighed:Med vores rusfrit stål drypbakke investerer du ikke blot i en kvalitetsbakk, men også i dit eget ønske om at opretholde den perfekte renhed og orden på dit arbejdsområde.

Oplev magicen i et rent og organiseret arbejdsområde med vores drypbakke. Den kan helt sikkert hjælpe dig med at etablere din professionelle image og imødekomme hygiejnebehovet i dit daglige arbejde.

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.