ich-zapfe

Fadølsanlæg, Øldispenser - Kontakt 55/K PROFI, 2-linjers tørkøler lavet af rustfrit stål, 50 liter/h membranpumpe, Green Line


Varenummer 444001

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 19,026.29
DKK 14,949.06 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølsanlæg, Øldispenser - Kontakt 55/K PROFI, 2-linjers tørkøler lavet af rustfrit stål, 50 liter/h membranpumpe, Green Line

    Tap output: 50 l / h  

    I 2-4 min minut operation fremstillet t

    Tør køling dispenser 2 linjer

    Mild tør køling dispenser rustfrit stål membranpumpe

    Køleteknik er med 45% mere effektiv

Introducer dit bar eller restaurant til det nye niveau med Kontakt 55/K PROFI øldispenser. Med dens kraftfulde og professionelle ydeevne kan denne dispenser give en pålidelig tørkølet øl, der altid er klar til servering.

Robust konstruktion til professionel brug

Kontakt 55/K PROFI er udført i rustfrit stål for øget holdbarhed og modstandsdygtighed. Denne øldispenser er specielt designet til cateringvirksomheder, barer og restauranter, der kræver høj ydeevne og pålidelighed fra deres udstyr.

Hurtig og effektiv levering af kolde øl

Med dens tappekapacitet på op til 50 liter i timen, kan Kontakt 55/K PROFI øldispenser give kolde øl, selv under den travleste tid i din restaurant eller bar. Denne dispenser er også udstyret med en membranpumpe, der sikrer en konstant flow ved udskænkning, og en effektiv tørkøler, der holder din øl ved den perfekte temperatur.

Grøn linje teknologi for miljøvenlig køling

Kontakt 55/K PROFI øldispenser bruger den miljøvenlige kølevæske, Green Line, til at reducere dens miljøpåvirkning. Dette gør den til et bæredygtigt valg for både din virksomhed og miljøet.

Individuel indstilling af vandhanens temperatur

Med kontrolområdet på +3 til +10 grader Celsius, kan du justere temperaturen på Kontakt 55/K PROFI øldispenserens vandhane, så du kan servere øl på den ideelle temperatur og give dine gæster en unik smagsoplevelse.

Let rengøring og vedligeholdelse

  • Let at adskille for rengøring
  • Rustfrie ståloverflader gør den nem at tørre af
  • Effektiv tørkøler, der kræver minimal vedligeholdelse

Med Kontakt 55/K PROFI øldispenser, kan du spare tid og kræfter på rengøring og vedligeholdelse, og fokusere på vigtigere opgaver i din virksomhed.

Nem installation og brug

Kontakt 55/K PROFI øldispenser er nem at installere, og brugervenlig, selv for nybegyndere. Det følger med detaljerede instruktioner, og du kan altid kontakte vores kundeservice for yderligere hjælp og support.

Mulighed for at udvide med yderligere tappekraner

Med dens 2-linje konstruktion kan du nemt udvide din Kontakt 55/K PROFI øldispenser med yderligere tappekraner, så du kan tilpasse den til din virksomheds størrelse og behov.

Investering i din virksomheds fremtid

Kontakt 55/K PROFI øldispenser er en langsigtet investering i din virksomheds fremtid. Med dens holdbare konstruktion, høje ydeevne, og miljøvenlige teknologi, kan du forvente at have en pålidelig og effektiv øldispenser i årevis fremover.

  

Vare-ID 452382
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 33500 g
Nettovaegt 33500 g
Dimensioner 400×430×745mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: