ich-zapfe

Ølslange, Ølledning - John Guest komplet 3/8" og 5/8" skrueforbindelse


Varenummer 443861

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 109.34
DKK 85.89 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Ølslange, Ølledning - John Guest komplet 3/8" og 5/8" skrueforbindelse

Den komplette John Guest ølslange er den ideelle løsning for ægte ølentusiaster, der ønsker at nyde et glas frisk, velsmagende øl i komfort i deres eget hjem eller pub. Takket være den medfølgende 3/8" og 5/8" skrueforbindelse tilbyder denne slange større alsidighed og fleksibilitet end andre lignende produkter.

Funktioner

  • 2 m ølslange med 3/8" indvendig diameter og 9,5 mm udvendig diameter
  • 1 skrueadapter til 3/8" slange til 5/8" tilslutning på taphovedet
  • 2 låseringe til stikforbindelse PYGMY, kontakt og Soudek systemer
  • Høj holdbarhed takket være materiale af høj kvalitet
  • Nem installation

John Guest ølslangen er lavet med materialer af højeste kvalitet for at sikre maksimal holdbarhed og modstandsdygtighed over for daglig stress. Den optimale fleksibilitet og robusthed af tuben giver mulighed for regelmæssig brug uden at gå på kompromis med kvaliteten og smagen af ​​den udleverede øl.

Den medfølgende 3/8" og 5/8" skrueadapter er perfekt til at forbinde ølslangen til hovedet af hanerne på populære tilslutninger. Takket være dets rustbestandige materiale garanterer den en sikker og stabil forbindelse mellem fadet og hanen, og undgår øllækager.

John Guest komplette ølslange er nem at installere, selv for ikke-professionelle. Takket være dens 2 meter længde tilbyder røret desuden fleksibel placering af dispenseren, hvilket gør den ideel selv til mindre lokaler eller særlige begivenheder.

Produktet er udstyret med 2 låseringe for at sikre en endnu mere sikker forbindelse mellem slangen og vandhanehovedet. Dette er især vigtigt for at holde øllet frisk og skumfrit.

John Guest ølslangen komplet med 3/8" og 5/8" skrueforbindelse kan bruges både i hjemmet og professionelt område, for eksempel i barer og restauranter. Dens alsidighed gør det muligt at bruge den i forskellige situationer og altid opretholde maksimal effektivitet og holdbarhed.

Produktet bidrager til en jævn, effektiv og sikker øldrikkeoplevelse ved at sikre den perfekte forbindelse mellem fadet og hanen uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​øllet.

Gå ikke glip af muligheden for at nyde en frisk og lækker øl i komforten af ​​dit hjem eller i din virksomhed, vælg John Guest komplette ølslange med 3/8" og 5/8" skrueforbindelse /p>

Vare-ID 452303
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 250 g
Nettovaegt 250 g
Dimensioner 100×100×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: