Komplet sæt - Fadølsanlæg, Øldispenser Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøler, 35 liter/t, inklusive dispenseringssøjle, Green Line

Med dette komplette sæt kan du nemt og hurtigt servere den perfekte pint i dit eget hjem. Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøleren giver dig mulighed for at tappe op til 35 liter øl i timen ved en perfekt temperatur på 10°C, og med Green Line kølevæske er du sikker på at have en energieffektiv og miljøvenlig øldispenser.

Funktioner:

  • Tappekapacitet på 35 l/t ved 10°C TD.
  • Kontrolområde fra +2 til +10 grader for en perfekt temperatur hver gang.
  • Køleteknologi er 45 % mere effektiv og miljøvenlig.
  • Green Line kølevæske, der overholder EU-forordning 2021.
  • Letvægts tørkølehane i rustfrit stål med en efterkølingskompensator.
  • Mere kraftfuld med en ny kompressor, 15 % mere effektiv og miljøvenlig.
  • Tower model dispenser i børstet stål for nem hældning.
  • Rengøringsadapter på 30 mm.
  • Ølslange på 7 mm, klar og 3 m lang.
  • CO2-flaske på 2,0 kg med trykreduktionsventil til øldispenser på 3 bar og 1,5 m CO2-slange.

Dette komplette sæt indeholder alt, hvad du behøver for at starte din egen hjemmebar eller imponere dine gæster med en professionel ølmaskine. Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøleren er let at installere og kan være klar til brug på kun 2-4 minutter. Den kommer også med en dispenseringssøjle samt en drypbakke i rustfrit stål for at sikre en ren og pæn servering.

Denne øldispenser er ikke kun ideel til bryggerier, barer eller restauranter, men også til hjemmebryggere eller enhver, der ønsker at tilføje et strejf af elegance til deres hjemmebar eller underholdningsområde. Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøleren er designet til alle, der ønsker at genopleve pub-oplevelsen i trygheden i deres eget hjem.

Tilbring din tid sammen med venner og familie, mens I nyder en kold, velskænket øl fra jeres eget fadølsanlæg. Bestil dit komplette sæt - Fadølsanlæg, Øldispenser Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøler, 35 liter/t, inklusive dispenseringssøjle, Green Line, i dag og start med at opleve den perfekte pint i dit eget hjem!

Med denne øldispenser kan du nemt imponere dine gæster og få dem til at føle sig som om, de er i deres eget favorit-pub. Bestil nu og start med at servere perfekt afkølede øl fra jeres eget fadølsanlæg!

Glem alt om kedelige plastikflasker og dåseøl - med Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøler får du den ultimative øloplevelse i komforten af dit eget hjem.

Tilbyd dine gæster en lang række af forskellige øl og imponer dem med din egen hjemmebar. Dit hjem vil aldrig blive det samme igen efter installationen af dette imponerende sæt.

Lindr PYGMY 25 1-linjes tørkøleren sætter nye standarder for professionelle ølmaskiner og gør det muligt for alle at servere perfekt afkølet øl i deres eget hjem.

Bestil dit eget fadølsanlæg, øldispenser og tappehane i dag og nyd den ultimative øloplevelse!

 

Vare-ID 453070
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Variations-ID 4764
Model NEW-3596
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 27390 g
Nettovaegt 27390 g
Dimensioner 400×600×400mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: