ich-zapfe

Glasflaske, Glasballon 15L normal åbning med kurv + plastprop


Varenummer NEW-14047

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 389.93
DKK 306.35 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Glasflaske, Glasballon 15L normal åbning med kurv + plastprop

Leder du efter en glasflaske af høj kvalitet til brygning af øl eller vin? Tjek glasflasken, Carboy 15L med en normal åbning og en plastikhætte. Dette fantastiske produkt er perfekt til enhver bryggerientusiast, der ønsker at skabe deres egen øl eller vin derhjemme.

Denne flaske er lavet af robust glasmateriale og er designet til at holde i lang tid. Den normale åbning har en indvendig diameter på 40 mm og en udvendig diameter på 55 mm, hvilket gør den perfekt til let hældning og påfyldning. Denne flaske kommer også med en plastikhætte, der forsegler flasken godt og forhindrer lækager eller spild.

Bemærk, at disse flasker ikke er modstandsdygtige over for høje temperaturforskelle, så sørg for at håndtere dem forsigtigt for at undgå brud. Derudover kommer denne flaske med en plastikkurv, der hjælper med at beskytte den mod beskadigelse under opbevaring og transport.

Denne glasflaske har ikke et dobbeltvægget design eller en prøveudtagningsventil, men den har en flad jordform, der sikrer stabilitet. Derudover har den en kapacitet på 15 liter, en øvre åbning på 40 mm og en gærbar volumen på 13 liter, hvilket gør den perfekt til at brygge og gære øl eller vin derhjemme.

Ud over at være et fantastisk øl- og vinudstyr kommer denne glasflaske også med letlæselige specifikationer og et datablad. Den har en højde på 43,50 cm, en længde på 41,00 cm og en vægt på 3,52 kg.

Vare-ID 99923622
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 3520 g
Nettovaegt 3520 g
Dimensioner 410×275×435mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: