ich-zapfe

Saftpresser, æblepresse, frugtpresse, vinpresse - Trækurv, 12 L


Varenummer NEW-8764

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,429.04
DKK 1,250.41 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Saftpresser, æblepresse, frugtpresse, vinpresse, druepresser, ciderpresse - Trækurv, 12 L

Hvis du er en æbleelsker, der elsker at lave din egen friske, hjemmelavede cider eller æblejuice, så har du brug for vores ciderpresse! Lavet af holdbart træ og med en rummelig 12-liters kurv er denne frugtpresse designet til at gøre saftning til en leg. Her er nogle af funktionerne ved vores produkt:

  • Kapacitet: 12 liter
  • Materiale: træ og rustfrit stål
  • Nem at bruge og rengøre
  • Brugervenligt design
  • Robust

Vores æblepresse er perfekt til at udtrække saft fra frugter som æbler, druer og pærer. Fyld simpelthen trækurven med din frugt og drej håndtaget for at knuse frugten og udtrække saften. Du får lækker juice med mindre indsats! Den 12-liters kurv giver dig al den plads, du har brug for, for at presse en betydelig mængde frugt på én gang, hvilket gør den perfekt til store arrangementer eller begivenheder. Og efter brug er rengøring en leg - skyl simpelthen med vand og tør.

Vores ciderpresse er også bygget til at holde. Trærammen er robust og kan modstå slid og ælde, hvilket gør den holdbar. Den rustfrie spindel sikrer, at pressemekanismen fungerer problemfrit, så du behøver ikke bekymre dig om tilstopninger eller nedbrud under presningsprocessen.

Hvis du er en erfaren juicer eller en begynder, der gerne vil prøve noget nyt, er denne æblepresse perfekt til dig. Det nemme design og brugervenlige funktioner gør denne juicer ideel for alle, der ønsker at lave sund, frisk frugtsaft derhjemme. Uanset om du afholder en fest, eller du bare elsker æblejuice, er vores ciderpresse et must-have i køkkenet.

Samlet set er vores ciderpresse et glimrende valg for enhver, der ønsker at lave lækker, sund frugtsaft derhjemme. Med sin rummelige kurv, nemme design og holdbare konstruktion er denne æblepresse det perfekte valg for alle, der elsker frugtsaft og ønsker at lave det derhjemme.

Vare-ID 454460
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 10500 g
Nettovaegt 10100 g
Dimensioner 250×250×260mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: