ich-zapfe

Keg Coupler, Tøndekobling - Micro Matic type A, Kælderbortboring med støder i rustfrit stål og tilpasselig etiket


Varenummer NEW-12783

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 528.45
DKK 461.46 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Keg Coupler, Tøndekobling - Micro Matic type A, Kælderbortboring med støder i rustfrit stål og tilpasselig etiket - Egenskaber

  • Stærk og holdbar
  • Nem at installere
  • Kompakt og fladt design
  • Passer til enhver køleskab eller køletønde
  • Rustfrit stål stempel
  • Tilpasselig etiket
  • Praktisk drik- og trykgas tilslutning størrelse
  • Beder om minimalt vedligeholdelse
  • Ideelt for erhvervsmæssig og personlig brug
  • Velegnet til ethvert taphoved

En keg coupler, også kendt som en tøndekobling, er uundværlig for enhver, der skal tappe øl fra en fustage. Micro Matic keg coupler type A er en pålidelig og holdbar enhed med en række fantastiske funktioner, som enhver ølentusiast vil sætte pris på. Taphovedet har en praktisk størrelse, så det passer ind i ethvert køleskab eller køletønde og er nemt at installere.

Dette taphoved er også stærkt og holdbart, hvilket giver garanti for et langvarigt produkt. Det rustfri stål stempel og kælderbortboringsstøder sikrer, at produktet kan holde til daglig brug. Dette betyder, at den kræver minimalt vedligeholdelse og vil vare i mange år.

En anden fordel ved Micro Matic keg coupler type A er dens flade design. Med dens kompakte størrelse og flade form kan den nemt installeres i ethvert køleskab eller køletønde. Taphovedet har også en praktisk størrelse på henholdsvis R 5/8" og R 3/4" for drikkevare- og trykgasforbindelser, hvilket muliggør nem taphantering selv ved højt tryk.

En yderligere fordel ved Micro Matic keg coupler type A er muligheden for at tilpasse etiketten. Denne funktion gør det muligt at tilføje dit eget logo eller en særlig tekst og personliggøre dit taphoved. Dette er en meget interessant mulighed for bryggerier eller restauratører, der gerne vil vise deres brand og tiltrække nye kunder.

Sammenfattende er Micro Matic keg coupler type A en fantastisk investering for enhver ølentusiast. Denne keg coupler er velegnet til både professionel og personlig brug og er en pålidelig og holdbar enhed, som vil tage sig godt af din fustage. Det er nemt at installere, kræver minimal vedligeholdelse, og dens rustfri stål stempel og andre funktioner sikrer en lang holdbarhed. Og med muligheden for at personliggøre etiketten vil dette taphoved helt sikkert tiltrække opmærksomhed og imponere dine kunder.

Prøv den i dag og oplev selv de fantastiske fordele ved Micro Matic keg coupler type A!

Vare-ID 99923053
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Indhold 1 stykke
Vaegt 920 g
Nettovaegt 920 g
Dimensioner 150×70×120mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: