ich-zapfe

Rengøringssæt Easy - Med rengøringsbeholder, desinfektionsmiddel og tilbehør - til Fadølsanlæg


Varenummer NEW-3701

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,214.68
DKK 1,062.85 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Rengøringssæt Easy - Effektiv Beer Dispenser rengøring

Rengøring af dit Fadølsanlæg kan være en tidskrævende opgave, men med det effektive Rengøringssæt Easy bliver opgaven nem og hurtig. Vores rengøringssæt inkluderer alle nødvendige elementer, som er påkrævet for at holde dit Fadølsanlæg i en perfekt tilstand.

De uovertrufne hovedfunktioner på et øjeblik:

 • Praktisk rengøringsbeholder for ubesværet brug
 • 10 x Desana Max eller Bevi Alkaline for maksimal rengøringsstyrke
 • Passer til at vælge det perfekte taphoved
 • Særligt tapfedt i en 70 ml dåse for langvarige effekter
 • Rengøringsbørste af høj kvalitet til grundig renlighed

Fremtrædende egenskaber ved Rengøringssæt Easy:

 1. Maksimal rengøringsstyrke- Desana Max og Bevi Alkaline desinfektionsmidler sikrer, at dit Fadølsanlæg bliver grundigt rengjort og desinficeret. Med det effektive sæt vil du ikke længere bekymre dig om, at der stadig er bakterier i systemet, hvilket sikrer en sund og hygiejnisk drikkeoplevelse.
 2. Effektiv og nem rengøring- Det enestående rengøringssæt er nemt at bruge og garanterer optimale rengøringsresultater. Med den praktiske rengøringsbeholder og specielle rengørings- og desinfektionsmidler sammen med tilbehør af høj kvalitet, vil dit Fadølsanlæg altid være hygiejnisk og i optimal stand.
 3. Gør det selv (DIY) løsning- Med dette rengøringssæt behøver du ikke at bruge en ekspert eller betale for rengøring af dit Fadølsanlæg. Spar penge på lange sigt og vær forsikret om den optimale rengøring og hygiejniske tilstand i dit system, uden at afhænge af tredjeparter.
 4. Lavslibende rengøringsbørste- High-quality rengøringsbørste af høj kvalitet til grundig og skånsom rengøring af hanesystemerne forhindrer ridser og skader på overfladen, samtidig med at den rengører grundigt. Derved vil hanesystemerne forblive glatte og fri for kalk og andet snavs i deres levetid.
 5. Øko-venligt produkt- Vores rengøringssæt er et miljøvenligt produkt, der ikke skader miljøet og har ingen farlige kemikalier indeholdt. Derved kan du nyde din drikkevare smag uden at skulle bekymre dig om miljømæssige omkostninger.
 6. Længere levetid på dit Fadølsanlæg- Rengøringssæt Easy forlænger levetiden på dit Fadølsanlæg. Forhindrer ophobning af bakterier og snavs i systemet, som kan skade og korrodere det over tid, samtidig med at det garanterer, at dit Fadølsanlæg altid vil fungere korrekt i lang tid.
 7. Perfekt til brug i hjemmet og på erhvervsmæssige steder- Rengøringssæt Easy kan bruges både i hjemmet såvel som på erhvervsmæssige steder. Det er et pålideligt produkt, der vil bidrage til at opretholde en sund og hygiejnisk oplevelse for alle.
 8. Tapfedt for langvarige effekter- Det medfølgende tapfedt i en 70 ml dåse sikrer, at dit system vil forblive fri for slid og tårer i lang tid og øge levetiden på dit Fadølsanlæg.
 9. Kompatibel med de fleste Fadølsanlæg- Rengøringssæt Easy passer til de fleste taphoveder og er det perfekte tilbehør til at holde dit Fadølsanlæg i optimal stand.
 10. Tidsbesparende produkt- Rengøringssæt Easy er en tidsbesparende mulighed for at holde dit Fadølsanlæg hygiejnisk og i optimal stand. Det tager kun få minutter at rengøre dit system med vores nemme rengøringssæt og sørge for, at det altid er klar til brug.
 11. Enkelt og nemt at bruge- Vores rengøringssæt er meget simpelt at bruge. Det inkluderer alt, hvad du behøver for at rengøre dit Fadølsanlæg. Du behøver ikke at have teknisk ekspertise eller specialværktøj til at rengøre dit system, som vil hjælpe dig med at spare tid og penge i det lange løb.

Rengøringssættet Easy er en effektiv og nem løsning til at rengøre dit Fadølsanlæg. Med denne løsning kan du sikre optimal rengøring og hygiejne uden at betale for professionel hjælp. Rengøringssættet er let at bruge, øko-venligt og kan forlænge levetiden på dit Fadølsanlæg i mange år.

Vare-ID 453079
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1885 g
Nettovaegt 1885 g
Dimensioner 500×400×200mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: