ich-zapfe

Komplet sæt Destillationsapparat, Alembic - Premium med sigte og stangske, kobber 2L


Varenummer NEW-7912

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2,585.81
DKK 2,031.76 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Komplet sæt Destillationsapparat, Alembic - Premium med sigte og stangske, kobber 2L

Vigtigste kendetegn:

  • Alembic premium 2-liters kobberdestillationsboks
  • Rengøringsbørste til ølhane
  • Kobbertragt
  • Alkoholmåler med termometer op til 30ºC
  • JULEP sigte rustfrit stål 304 - kobberlook
  • Barske SPATULA med spatel Teardrop 45 cm
  • Alembic premium af høj kvalitet stadig lavet af kobber

Alembic premium destillationssystem er et mesterværk af håndværk, der kombinerer elegance og effektivitet i et kobber, der stadig er designet til kræsne individer. Dette 2-liters destillationsapparat har en kobbergryde, kondensationsbeholder og en hjelm med svanehals, alt sammen omhyggeligt håndlavet. De svejste forbindelser sikrer ikke kun optimal stabilitet, men garanterer også en forlænget levetid, hvilket gør det til en klog investering for dem, der sætter pris på holdbarheden i deres destillationsbeholder. Alembic premium skiller sig stadig ud med sin omhyggelige opmærksomhed på detaljer og sofistikeret design, hvilket gør den til det bedste valg for dem, der søger både visuel appel og et pålideligt destillationssystem.

Oplev kunsten at destillere med vores Alembic premium still, hvor hvert element er omhyggeligt udformet til perfektion. Kobberkonstruktionen tilføjer ikke kun et strejf af elegance, men bidrager også til effektiviteten af destillationsprocessen. Kapaciteten på 2 liter giver mulighed for alsidig brug, hvilket gør den ideel til både hobbyister og entusiaster, der værdsætter præcisionen og kvaliteten af deres destillater.

Forbedre din destillationsopsætning med den medfølgende rensebørste til ølhanen, så du sikrer, at alle dele af dit apparat er velholdt for ensartet ydeevne. Kobbertragten tilføjer et funktionelt og æstetisk element, der komplementerer det førsteklasses udseende af Alembic-stillen. Alkoholmåleren med et indbygget termometer, der når op til 30ºC, giver præcise målinger og giver dig mulighed for at skabe spiritus af højeste kvalitet.

Forkæl dig selv med det sofistikerede ved JULEP-sien, lavet af rustfrit stål 304 med et fængslende kobberlook. Denne si tilføjer ikke kun flair til din destillationsproces, men sikrer også et glat og raffineret resultat. Barskeen SPATULA, med en Teardrop-spatel på 45 cm, bliver en forlængelse af dit håndværk, så du kan røre og blande med præcision og stil.

Tekniske data:

  • Kapacitet: 2 liter
  • Unioner: Loddet
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingbehandling: Nej
  • Materiale: Håndtag af kobber og messing
  • Vægt: 0,9 kg
  • Størrelse H x L x B: 325 mm x 390 mm x 160 mm

Med en kapacitet på 2 liter, loddede samlinger og en robust 0,9 mm tykkelse, er vores Alembic premium stadig et eksempel på kvalitet og præcision. Fraværet af malingsbehandling understreger den autentiske kobber-æstetik, og kobber- og messinghåndtagene tilføjer et strejf af sofistikering. Med en vægt på 0,9 kg og en størrelse på 325 mm x 390 mm x 160 mm opnår den den perfekte balance mellem funktionalitet og elegance, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der sætter pris på den tekniske ekspertise og æstetiske tiltrækning ved et førsteklasses destillationsapparat.

Er destillering lovlig?
I nogle lande ja, i andre ikke. Forskellige lande har forskellige love, og nogle tillader små mængder hjemmedestillation eller kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de love, der gælder i deres land. Vores firma påtager sig intet ansvar for ukorrekt brug af vores stillbilleder. Vores virksomhed påtager sig intet ansvar.

Vare-ID 454304
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1400 g
Nettovaegt 1300 g
Dimensioner 400×200×350mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: