ich-zapfe

Destillationsapparat, Alembic - Premium, kobber 2L


Varenummer NEW-7531

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 1,859.98
DKK 1,148.44 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Destillationsapparat, Alembic - Premium, kobber 2L

Kenskaber:

  • Kapacitet: 0,7 liter
  • Tykkelse: 0,9 mm
  • Malingbehandling: Nej
  • Materiale: Håndtag af kobber og messing
  • Vægt: 1,2 kg
  • Størrelse H x L x B: 360 mm x 310 mm x 140 mm
  • Dette højkvalitets destillationsapparat er designet til at hjælpe dig med nemt at producere premium kvalitets whisky derhjemme. Alembic Whisky-destillationsapparatet er håndlavet af holdbart kobber og leveres med en spiritusbrænder og termometer for at gøre destillationsprocessen enkel og effektiv.

    Nem at bruge

    Det kompakte og effektive design af dette destillationsapparat gør det nemt at bruge og opbevare. Destillationsbeholderen har en kapacitet på cirka 0,7 liter, og lynkoblingen i messing mellem kondensbeholderen og destillationsapparatets hjelm sørger for, at hele processen forløber gnidningsfrit.

    Design af høj kvalitet

    Dette destillationsapparat er lavet af kobber af høj kvalitet og har messinghåndtag for nem håndtering. Tykkelsen af kobberet er 0,9 mm, hvilket sikrer apparatets holdbarhed og levetid. Derudover er destillationsbeholderen ubehandlet, hvilket betyder, at slutproduktet ikke bliver forurenet med skadelige stoffer.

    Kompakt størrelse

    Med en vægt på 1,2 kg er dette destillationsapparat nemt at flytte rundt på og opbevare væk, når det ikke er i brug. Produktets dimensioner er 360 mm x 310 mm x 140 mm, hvilket gør det kompakt nok til at passe ind i enhver husholdning. Medtagelsen af en alkohollampe i leveringsomfanget betyder, at destillationsapparatet kan destilleres direkte på destillationsapparatets træbund.

    Oplev glæden ved at lave din egen premium whisky med vores Alembic-destillationsapparat. Løft din hjemmebar med den rige aroma og glatte smag af håndlavet spiritus lavet ved hjælp af denne kobberdestillation af høj kvalitet. Imponer dine venner og familie med dine færdigheder inden for destillation, mens du fremviser dine skræddersyede whiskykreationer.

    Med en kapacitet på 0,7 liter giver vores destillationsapparat dig mulighed for at eksperimentere med forskellige opskrifter og ingredienser, hvilket giver dig friheden til at skabe unikke og personlige blandinger, der passer til dine smagspræferencer. Uanset om du er en garvet whiskyentusiast eller en nybegynder i kunsten at destillere, giver vores apparat den perfekte platform for dig til at udforske og forfine dit håndværk.

    Den holdbare konstruktion af vores destillationsapparat sikrer mange års pålidelig ydeevne, så du kan nyde frugterne af dit arbejde i generationer fremover. Fremstillet af kobber af høj kvalitet og med messinghåndtag for nem manøvredygtighed, kombinerer dette apparat funktionalitet med elegance, hvilket gør det til en stilfuld tilføjelse til enhver hjemmebar eller køkken.

    Oplev tilfredsheden ved at producere din egen premium whisky fra dit hjems komfort med vores Alembic-destillationsapparat. Med sin kompakte størrelse og brugervenlige design har det aldrig været nemmere at begive sig ud på din rejse ind i en verden af håndværksånder. Slut dig til rækken af mesterdestillere, og slip din kreativitet løs med vores destillationsudstyr af høj kvalitet.

    Lås op for det fulde potentiale af din whiskyfremstilling med vores Alembic-destillationsapparat. Uanset om du er en hobbyist, der ønsker at udforske kunsten at destillere, eller en erfaren kender, der søger at forfine dine teknikker, giver vores apparat den perfekte blanding af kvalitet, ydeevne og brugervenlighed. Forøg din whiskyfremstillingsoplevelse og forkæl dig selv med den uovertrufne tilfredsstillelse ved at lave din egen karakteristiske spiritus derhjemme.

    Invester i kvalitetshåndværk og overlegen ydeevne med vores Alembic-destillationsapparat. Dette apparat er designet til at imødekomme kravene fra kræsne whiskyentusiaster og kombinerer præcisionsteknik med håndværkstradition for at levere exceptionelle resultater med hver batch. Tag din whiskyfremstillingsrejse til nye højder, og oplev den sande essens af håndværk med vores førsteklasses destillationsudstyr.

    Er destillering lovlig?
    I nogle lande ja, i andre ikke. Forskellige lande har forskellige love, og nogle tillader små mængder hjemmedestillation eller kræver en kommerciel licens. Det er kundens ansvar at informere sig selv om de love, der gælder i deres land. Vores firma påtager sig intet ansvar for ukorrekt brug af vores stillbilleder. Vores virksomhed påtager sig intet ansvar.

    Vare-ID 454130
    Tilstand
    Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
    Producent ich-zapfe
    Fremstillingsland Tyskland
    Indhold 1 stykke
    Vaegt 900 g
    Nettovaegt 900 g
    Dimensioner 390×160×325mm

    Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

    top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

    Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

    sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

    ofte købt med...

    Du kunne også være interesseret i: