ich-zapfe

Tragt - Kobber, 150 × 150 × 200 mm


Varenummer NEW-7847

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 393.36
DKK 309.10 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Tragt - Kobber, 150 × 150 × 200 mm

Kenskaber:

  • Konisk rør udvides i toppen og indsnævres i bunden for at hælde væske i smalle beholdere
  • Kobbermateriale er robust, varmebestandigt og fleksibelt
  • Praktisk værktøj til at brygge øl eller lave vin
  • Vægt 150 g med en nettovægt på 160 g
  • Dimensioner er 150×150×200 mm

En kobbertragt er det perfekte værktøj til øl- og vinbrygning. Med det koniske rør kan væsker hældes i smalle beholdere uden spild eller spild. Kobbermaterialet er ikke kun robust og varmebestandigt, men også bemærkelsesværdigt fleksibelt, hvilket sikrer holdbarhed og brugervenlighed. Denne tragt er lavet med præcision og fungerer som et praktisk og uundværligt værktøj for bryggeentusiasten.

Det, der adskiller denne kobbertragt, er dens alsidighed. Ud over brygningsområdet finder den anvendelse i forskellige omgivelser, fra køkkenet til værkstedet. Dets koniske design giver mulighed for en jævn og kontrolleret strøm af væsker, hvilket gør den til et ideelt valg til sarte opgaver, der kræver præcision og omhu.

Oplev bekvemmeligheden ved at håndtere en letvægtstragt, der kun vejer 150 g med en nettovægt på 160 g. Dette sikrer, at bryggeprocessen forbliver en fornøjelse, idet udstyret supplerer dine færdigheder i stedet for at være en byrde.

Denne kobbertragt måler 150×150×200 mm og er kompakt, men alligevel betydelig. Den passer problemfrit ind i din brygningsopsætning og optager minimal plads, mens den leverer maksimal nytte. Dens dimensioner er omhyggeligt designet til at imødekomme behovene hos både amatørbryggere og erfarne professionelle.

Som et praktisk værktøj til at brygge øl eller lave vin, forenkler denne kobbertragt ikke kun processen, men forbedrer også den overordnede kvalitet af din bryg. Kobberets varmebestandige natur sikrer, at det kan modstå kravene fra forskellige bryggetemperaturer, hvilket garanterer lang levetid og ensartet ydeevne.

Vælg denne kobbertragt for dens sømløse evne til at overføre kogt væske, eller urt, fra brygpanden eller kedlen til gæringsbeholderne. Den koniske form letter en kontrolleret hældning, minimerer spild og optimerer brygningsoplevelsen.

Invester i en bryggekammerat, der går ud over det grundlæggende. Denne kobbertragt er ikke bare et værktøj; det er et vidnesbyrd om håndværk, holdbarhed og stræben efter perfektion i enhver brygning. Løft dit bryggeri med dette essentielle stykke udstyr.

Uanset om du er hobbyist eller erfaren brygmester, er denne kobbertragt designet til at imødekomme dine specifikke behov. Dens tilpasningsevne, kombineret med kobbers varige kvaliteter, gør den til et uundværligt aktiv i dit bryggeriværktøjssæt. Omfavn traditionen for håndværk med denne kobbertragt, hvor form møder funktion i bryggekunsten.

Vare-ID 454244
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 150 g
Nettovaegt 160 g
Dimensioner 150×150×200mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: