ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, sort


Varenummer NEW-3300

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 550.77
DKK 483.79 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, sort

Opgrader din bar eller restaurants vandhaneudstyr med vores kompensatorhane lavet af højkvalitets krom-nikkelstål og ABS-plast i sort. Denne hane er den perfekte løsning til virksomheder, der kræver optimal ydeevne af deres ølhaner.

Funktioner:

  • Kort kompensator i kromnikkelstål - Forøg elegancen af ​​din bar og forbedre funktionaliteten med vores korte kompensator i kromnikkelstål. Trykket øges med det forkortede design, som sikrer hurtig og effektiv tømning af tromler. Vores vandhane er ideel til brug i mindre køleskabe eller kølere, hvilket maksimerer pladsudnyttelsen uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  • CNS-tuden Ø 8,5 mm - Tuden af ​​krom-nikkelstål garanterer høj holdbarhed og modstandsdygtighed over for slid. Tudens diameter på 8,5 mm letter optimalt flow for at opnå en jævn og ensartet øludtapningsoplevelse.
  • Selvlukkende mekanisme - Vores selvlukkende mekanisme sikrer præcision i hver ølservering. Ikke en dråbe går til spilde, hvilket bidrager til dit anlægs bæredygtighed og omkostningseffektivitet.
  • Skumknap – Vores vandhane har en integreret skumknap, der giver dine bartendere mulighed for at regulere skumniveauet på fadøl. Hver kunde får deres perfekte øl, mens du forbedrer kundeoplevelsen og personaliserer servicen.
  • Forbedret æstetik - Vores kompensatorhane i sort tilføjer et sofistikeret touch til din bar og adskiller sig fra almindelige vandhaner. Forbedre kundeoplevelsen af ​​dit anlæg med stil.
  • Hurtig og problemfri installation - Vores vandhane er nem at installere, bruge og vedligeholde. Spar tid og kræfter med vores brugervenlige opsætning, og fokuser på at servere gode øl til dine kunder.
  • Lav vedligeholdelse - Materialevalget i vores vandhane sikrer minimal vedligeholdelse. Du kan investere i vores kran med fuld tillid til dens exceptionelle ydeevne og lave vedligeholdelseskrav.

Nem at installere, bruge og vedligeholde, vores kompensatorventil er det ultimative produkt til faciliteter, der kræver det bedste for deres kunder. Bestil nu og se, hvilken forskel det kan gøre!

Vare-ID 453031
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 870 g
Nettovaegt 840 g
Dimensioner 100×40×115mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: