ich-zapfe

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, blå


Varenummer NEW-3302

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 550.77
DKK 483.79 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Fadølshane, Ølhane med kompensator - lavet af krom-nikkelstål og ABS plast, blå

Giv din ølautomat en opgradering med vores fantastiske kompensatorhane. Lavet af højkvalitets krom-nikkelstål og ABS plastmateriale i en enestående blå farve, forbedrer vores vandhane din øloplevelse på flere måder.

Nøglefunktioner i vores kompensatorhane:

  • Unikt design:Den attraktive blå farve og korte kromnikkelstålkompensator forstærker ikke kun skønheden i dit ølsæt, men giver det også et personligt look.
  • Glad flowkontrol:Nyd den åbenlyse glæde ved et hurtigt og jævnt ølflow med Ø 8,5 mm CNS-tuden, som sikrer jævn udskænkning fra start til slut.
  • Selvlukkende mekanisme:Vores kompensatorhane er udstyret med en selvlukkende mekanisme, der reducerer lækager og holder din dispenseringsstation ren for en øget samlet oplevelse.
  • Perfekt skum:Juster din ølskænkning med den integrerede skumknap og opnå det perfekte hældeforhold og skumkvalitet, så det passer til enhver smag.
  • Nem installation:Gennem CNS-gevindstikket med en længde på 55 mm sparer du værdifuld tid og kræfter. Den enkle installationsproces sikrer, at du kan nyde fordelene ved vores kompensatorhane uden ubehag.
  • Precisionsskrue:Vores kompensatorhane tilbyder præcis og præcis kontrol, hvilket reducerer ølspild og maksimerer effektiviteten af ​​dit dispenseringssystem. Det muliggør en mere omkostningseffektiv og miljøvenlig løsning til dine behov for øldispensering.
  • Holdbarhed:Lavet med holdbare og pålidelige komponenter, er vores kompensatorhane garanteret at levere langvarig overlegen ydeevne, selv for de mest krævende ølentusiaster.
  • Alsidig i sin anvendelse:Vores kompensatorhane er en tilpasningsdygtig tilføjelse til ethvert miljø, uanset om du opretter en hjemmebar, en pub eller et bryggeri; den passer til alle ølentusiaster og byder på en unik oplevelse.
  • Forhøjet øloplevelse:Forøg din øldispenseropsætning og oplevelse med vores enestående kompensatorhane. Det går ud over funktionalitet og tilbyder et mere sofistikeret touch og effektivitet med hver skænkning.
  • Kvalitetssikret:Du kan være sikker på, at vores kompensatorhane gennemgår strenge kvalitetstjek, før den når dine hænder. Vi stræber efter at levere et produkt, der ikke kun opfylder, men overgår dine forventninger, og sikrer, at hver øl, der serveres, er fuld service.

Vælg vores kompensatorhane for de bedste resultater; hvor innovation møder tradition og hver serveret øl er bevis på kvalitet og fortræffelighed. Træf dit valg i dag!

Vare-ID 453033
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 860 g
Nettovaegt 840 g
Dimensioner 120×40×95mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: