ich-zapfe

Grill - Type GF501, Grillristen lavet af støbejern (Ø 36 cm)


Varenummer NEW-8807

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 6,695.93
DKK 5,261.09 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Grill - Type GF501, Grillristen lavet af støbejern (Ø 36 cm)

GF501 grilltønden er et unikt og uforgængeligt grillapparat til alle grillmestre og ølelskere. Hver GF501 grilltønde er unik og imponerer med et innovativt 3-gittersystem, der gør optændingen hurtig og nem. Dobbelt temperaturstyring er garanteret af den højdejusterbare brændstoftank og trinløs luftstyring.

 • Tøndegrill, Tøndegrill, Tøndegrill - Type GF501
 • Grillristen i støbejern (Ø 36 cm)
 • Innovativt 3-gittersystem til nem belysning
 • Dobbelt temperaturkontrol ved hjælp af højdejusterbar brændstoftank og trinløs luftkontrol
 • Grill i støbejern (Ø 36 cm)
 • Solidt låg i rustfrit stål
 • Varmegrill
 • Perforeret gryde
 • Universelt håndtag
 • Rengøringsbørste med metalskraber
 • Beskyttende læderhandske

GF501-grillfadet imponerer med en elegant, mat, kugleblæst overflade, med buler, ridser og aftryk fra tidligere brug, som en ølfad, der bevidst er blevet efterladt i grillfadet. Støbejernsgrillen (Ø 36 cm) garanterer perfekte tilberedningsresultater, mens det robuste låg i rustfrit stål giver optimal beskyttelse og sikkerhed. Et opvarmningsstativ, perforeret pande og universalhåndtag giver ekstra komfort og fleksibilitet, når du griller.

Med tøndegrillen, tøndegrillen, tøndegrillen - Type GF501, nyd fuldt ud fornøjelsen ved at grille. Denne grill er den ideelle ledsager til sociale grillaftener og giver mulighed for at tilberede lækre grillretter på en unik måde. Derudover garanterer rengøringsbørsten med metalskraber og den beskyttende læderhandske, der er inkluderet i leveringen, nem og effektiv rengøring og sikker brug.

GF501 grilltønden er også meget praktisk at have med på dine campingture eller picnics. Bare fyld den med trækul, og du er klar til at bruge din bærbare grill. Med sit elegante design bringer den et strejf af rustik charme til dine udendørsaktiviteter.

GF501 grilltønden er ideel til at lave alle slags lækre grillretter, lige fra burgere og hotdogs til bøffer og grøntsager. Det er derfor perfekt til familiemåltider, aftener med venner eller endda firmaarrangementer. Brug af støbejernsristen sikrer, at maden tilberedes jævnt, med en velsmagende tekstur og imponerende smag.

Denne tøndegrill er også nem at rengøre, med værktøj inkluderet til at fjerne fedt og madrester. Rengøring er hurtig og nem, hvilket betyder, at du kan nyde din grill uden at skulle bekymre dig om kedelig rengøring af apparatet bagefter.

GF501 grilltønden er den perfekte tilføjelse til dit grilludstyr. Med sit slanke design passer den problemfrit ind i enhver udendørs indretning og vil helt sikkert blive en favorit blandt dine venner og familie. Bestil din tøndegrill - Type GF501 i dag, og begynd at nyde den bedste grillExperience, du altid har drømt om!

Vare-ID 454498
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 18000 g
Nettovaegt 18000 g
Dimensioner 410×510×530mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: