ich-zapfe

Øl tårn, tappetårn - model Soudek, 1-linje, med forkromet hane


Varenummer NEW-637

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 6,773.04
DKK 5,321.67 *
Indhold 1 stykke
Klar til afsendelse inden for 14 dage.

* Inkl. moms ekskl. Levering

Øl tårn, tappetårn - model Soudek, 1-linje, med forkromet hane

Ølkolonnen Soudek 1-linje med kromet tap er meget mere end blot et tilbehør til dit hjem: det er en sensorisk oplevelse, der forvandler hvert øjeblik til en anledning at fejre. Med sit elegante design og fejlfri ydeevne skiller denne ølkolonne sig ud med sin kvalitet og tidløse stil.

Forestil dig at samle vennerne i din have på en varm sommeraften og servere dem frisk og skummende øl direkte fra denne ølkolonne. Med det kromede tap, der skinner i solnedgangens lys, vil du forvandle enhver sammenkomst til en uforglemmelig begivenhed.

Denne fantastiske ølkolonne er et symbol på ekspertisen for hjemmebrygningsentusiaster. Udstyret med en enkelt linje (med indgang i rustfrit stål på 8 mm) og et sofistikeret kredsløb af rustfrit stål til køling, sikrer den en frisk og sublim øloplevelse ved hver tår.

Lavet med dygtighed i rustfrit stål, fremviser den en ekstremt behagelig kromatisk tone. Dens dimensioner, med en højde på 504 mm og en tappehøjde på 327 mm, giver den en imponerende tilstedeværelse og nem håndtering. Bredden på 246 mm og diameteren på 70 mm gør den til et perfekt supplement til enhver indretning.

Takket være det kromede tap er hver servering en gestus af elegance og praktisk brug. Ølkolonnen Soudek 1-linje er det uundværlige tilbehør til mindeværdige havefester, uforglemmelige hjemmefester eller bare for at nyde en øjeblikkelig ølfriskhed i selskab med familie og venner.

Og glem ikke de koordinerede tilbehør, der er tilgængelige, som vil gøre oplevelsen endnu mere komplet og sikre optimal installation og brug af din ølkolonne.

Primære funktioner

  • 1-linje (med indgang i rustfrit stål på 8 mm)
  • Kredsløb af rustfrit stål til køling
  • Lavet af rustfrit stål med behagelig kromatisk tone
  • Højde: 504 mm, tappehøjde: 327 mm
  • Bredde: 246 mm
  • Diameter: 70 mm
  • Kromet tap til elegant og praktisk betjening
  • Koordinerede tilbehør tilgængelige for en komplet oplevelse

Dens perfekt afstemte dimensioner gør den egnet til enhver plads, mens det rustfri stålkredsløb sikrer, at hver slurk er frisk og lækker. Og når det er tid til at rengøre den, gør dens konstruktion i rustfrit stål den nem at vedligeholde og holdbar over tid.

Den er ikke kun en stil erklæring for dit hjem, men også en investering i din passion for øl. Komplet med koordinerede tilbehør, der er tilgængelige, er denne ølkolonne klar til at være omdrejningspunktet for dine øl-eventyr.

Lad ikke muligheden for at leve hvert øjeblik med smag og stil slippe dig. Køb din Soudek 1-linje ølkolonne med kromet tap i dag og begynd at skabe minder, der vil vare hele livet.

Vare-ID 452907
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 8100 g
Nettovaegt 7800 g
Dimensioner 200×246×504mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: