ich-zapfe

Termostat med sensor, is op til +12°C


Varenummer 452459

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 150.35
DKK 131.00 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Termostat med sensor, is op til +12°C

Termostaten med sensor er et uundværligt værktøj for enhver restauratør, der står bag disken på sin bistro, pub, restaurant eller bryggeri. Den korrekte temperatur på øllet er af største betydning for dens kvalitet og smag. For høj temperatur vil få øllet til at fordærve hurtigere, mens for lav temperatur kan påvirke smagen af ​​øllet.

Fordelene ved termostaten på et øjeblik

  • Præcis temperaturkontrol op til +12°C:Med termostaten kan du være sikker på, at din øl altid serveres ved den ideelle temperatur for at bevare kvaliteten og garantere den bedste smag.
  • Kompatibel med vandbademaskiner:Termostaten integreres problemfrit med vandbadsmaskiner for at sikre effektiv og pålidelig temperaturkontrol.
  • Perfekt til varme sommermåneder:Termostaten giver dig mulighed for at bevare friskheden og kvaliteten af ​​din øl selv på årets varmeste dage og tilbyde dine gæster en forfriskende drink.
  • Høj kvalitet og holdbart produkt:Termostaten er lavet af materialer af høj kvalitet for at sikre en lang levetid og pålidelig ydeevne.
  • Nem at bruge og installere:Termostaten er nem at bruge og nem at installere, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst - dine gæsters tilfredshed.

Invester i denne termostat af høj kvalitet med sensor for at sikre, at din øl altid præsenteres i optimal kvalitet, uanset ydre forhold. Termostaten er den ideelle løsning for enhver restauratør, der ønsker at tilbyde sine gæster en perfekt afkølet øl.

Vare-ID 452459
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 100 g
Nettovaegt 100 g
Dimensioner 150×100×50mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: