ich-zapfe

Øl tårn, tappetårn - model Naked One, 1-linje


Varenummer NEW-650

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 2,625.78
DKK 1,312.85 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Øl tårn, tappetårn - model Naked One, 1-linje

Udtryk din stil med Øl søjle Naked One: et funktionelt kunstværk lavet af højeste kvalitet rustfrit stål og beriget med en præcisionshane. Denne model, med sin moderne og sofistikerede linje, er designet til at omdanne enhver lejlighed, fra picnic til terrassefest, til et øjeblik af ren smagsoplevelse.

Centrale funktioner

  • 1 linje indgang med en diameter på 8 mm i rustfrit stål
  • Rustfrit ståleksekvering for maksimal hygiejne og holdbarhed
  • Inkluderer 1 høj kvalitet hane for en jævn og konstant strøm
  • Dimensioner af søjlen: højde 463 mm, hanens højde 289 mm, bredde 60 mm og diameter 24 mm, med en samlet vægt på 5,1 kg

Din Øl søjle Naked One er ikke kun et redskab til servering af øl, det er også en erklæring om stil og lidenskab for udsøgthed. Med sin elegante silhuet og fejlfri finish vil den blive midtpunktet for enhver sammenkomst, fange alles opmærksomhed.

Og takket være dens konstruktion i rustfrit stål kan du være sikker på, at den vil bevare sin skønhed og funktionalitet over tid, uden kompromiser. Hvert detalje, fra rustfrit stålingangen til hanens præcision, er designet til at give dig en uovertruffen ølservicerfaring.

Tilføj matchende tilbehør for at yderligere tilpasse din oplevelse. Uanset om du er en hjemmebrygger entusiast eller en connaisseur på jagt efter perfektion, vil Øl søjlen give dig mulighed for at servere din foretrukne øl med stil og elegance.

Tilpas din oplevelse med Øl søjlen ved at tilføje tilbehør, der bedst passer til din personlige smag. Med disse omhyggeligt udvalgte detaljer vil hvert øjeblik med din foretrukne øl blive en uforglemmelig oplevelse.

Sett ikke forventningerne til din ølservice: løft den til et højere niveau med din Øl søjle Naked One. Køb den i dag og forbered dig på at opleve ren ølglæde med enhver, du elsker at dele din passion med.

Vare-ID 452915
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 5400 g
Nettovaegt 5100 g
Dimensioner 24×60×463mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: