ich-zapfe

Gulvstander, holder til CO2-flaske 0,5 kg


Varenummer 443885

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 95.03
DKK 74.65 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Gulvstander, gasflaskeholder, holder til CO2-flaske 0,5 kg

Effektiv opbevaring af dine CO2-flasker bliver nu en leg med vores basisstativholder til CO2-flasker. Uanset om du er professionel eller blot en ivrig hobbyist, er vores holder designet til at opfylde dine behov på den mest pålidelige måde. Lad os uddybe, hvorfor vores produkt skiller sig ud:

  • Nem montering uden besvær: Vores holder kan installeres på få øjeblikke uden behov for specialværktøj eller besværlig boring. Det betyder, at du kan nyde godt af dens funktioner næsten øjeblikkeligt.
  • Robust og stabil konstruktion: Med fokus på holdbarhed og pålidelighed er vores holder fremstillet med en solid konstruktion, der sikrer, at din CO2-flaske står stabilt under enhver situation, selv under intensiv brug.
  • Kompakt og pladsbesparende: Trods dens robusthed optager vores holder kun minimal plads, hvilket gør den ideel til enhver bar, restaurant eller hjemmebrugssituation. Den er designet til at passe ind i ethvert miljø uden at virke klodset.
  • Prisvenlig kvalitet: Vi mener, at kvalitet ikke behøver at komme med en uoverkommelig pris. Derfor tilbyder vi vores holder til en pris, der er tilgængelig for alle, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Alsindig anvendelighed: Vores holder er ikke begrænset til kun at opbevare CO2-flasker. Den kan også anvendes til opbevaring af andre typer flasker og beholdere, hvilket gør den til et alsidigt tilbehør til enhver opbevaringsløsning.
  • Sikker og pålidelig opbevaring: Med vores holder kan du være sikker på, at din CO2-flaske opbevares sikkert og pålideligt, uanset om det er i dit hjem eller i et professionelt miljø. Sikkerhed er vores prioritet.
  • Gratis fragt for ekstra værdi: Vi tilbyder også gratis forsendelse, så du kan modtage din basisstativholder til CO2-flasker uden at skulle bekymre dig om ekstra omkostninger. Det er vores måde at sikre, at du får den bedste værdi for pengene.
  • Ergonomisk design: Vores holder er designet med fokus på brugervenlighed og ergonomi, hvilket gør det nemt for dig at håndtere og placere din CO2-flaske uden besvær.
  • Langvarig ydeevne: Takket være de materialer af høj kvalitet og den omhyggelige konstruktion er vores holder designet til at vare i lang tid, hvilket giver dig ro i sindet og pålidelig ydeevne.
  • Miljøvenlig produktion: Vi har også fokus på miljøet og sikrer, at vores produktionsprocesser er så miljøvenlige som muligt for at minimere vores påvirkning på planeten.

Optimer din opbevaring og oplev den ultimative stabilitet og sikkerhed med vores basisstativholder til CO2-flasker. Bestil nu og oplev den perfekte balance mellem kvalitet, pålidelighed og overkommelig pris!

Vare-ID 452320
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 170 g
Nettovaegt 170 g
Dimensioner 170×170×120mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: