ich-zapfe

Vinprop 38 mm - mikrogranulat - 100 stk.


Varenummer NEW-14021

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 188.90
DKK 148.41 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Vinpropper, flaskepropper 38 mm - mikrogranulat, 100 stk.

Leder du efter en pålidelig og stilfuld korkprop til dine vinflasker? Se ikke længere end disse vinpropper lavet af mikrogranulat! Med en kornstørrelse på 0,5-2 mm er disse korkpropper den perfekte størrelse til at forsegle flasker med din yndlingsvin. Ikke nok med det, men de er blevet testet og fundet negative for TCA, så du kan være sikker på, at din vin ikke bliver forurenet.

Disse propper er formet ved hjælp af en speciel metode, der resulterer i en fastere, mere stilfuld form end ringere agglomererede propper. De mindre korn, der bruges i mikrogranulatet, betyder, at disse propper har en højere strukturel stabilitet, hvilket gør dem ideelle til vine, der vil blive indtaget inden for to år efter aftapning.

Mens disse korkpropper er lavet af 100 % naturkork, er de lidt hårdere end klassiske naturpropper med en diameter på 23 mm. Som et resultat anbefales det, at du bruger en vælger til at indsætte dem i din flaske. En proptrækker af god kvalitet er også afgørende for propper.

En af fordelene ved disse mikrogranulatpropper er, at de kommer med et silikonelag, hvilket betyder, at de ikke skal lægges i blød i vand før brug. Men hvis du foretrækker at lægge dem i blød, kan du dyppe dem i lunkent vand med lige meget sulfit og citronsyre til desinfektion. Du skal blot tørre dem med en ren, tør klud før brug.

Med en pakke med 100 korkpropper har du masser ved hånden til alle dine vinfremstillingsbehov. Pakkens dimensioner er 26 cm bred, 5,1 cm høj og 37 cm lang, med en vægt på 0,48 kg. Så hvorfor vente? Begynd at nyde fordelene ved disse mikrogranulerede vinpropper i dag!

Vare-ID 99923596
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 480 g
Nettovaegt 480 g
Dimensioner 370×260×51mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: